Trappeopgange udsmykning idéer

September 28

Hjem dekoration ofte betyder, at hver enkelt del af dit hjem passer din smag og ønsker. Et hjem skal være indbydende det øjeblik du går gennem døren. En af de første steder i et hjem, som du ser når du går gennem døren er trapperummet. En trappeskakt er ofte en overset plads, der er overset i home decor beslutninger. Det behøver ikke at være. Med en smule fantasi kan en trappeskakt bidrage til at gøre ethvert værelse design føler samlet.

Fotografier

Trappeopgange er et fantastisk sted at vise familiebilleder. Start med at vælge fotografier, der har en lignende tema. En samling af tæt op familie ansigter eller en gruppering, der viser folk på særlige steder såsom på en strand eller en tur i udlandet kan være ideel. Overvej at bruge sort-hvide fotografier. Sort-hvid fotografering kan hjælpe med at henlede opmærksomheden på figurer. At holde farver til et minimum betyder, at design kan blande sig med eventuelle forudbestående farver i brug i området.

Har fotografier professionelt sammenfiltret og indrammet. Derefter kortlægge dit design med blyant og målebånd. Et godt valg er en gruppering af fotografier, der passer til en bestemt figur som en boks. Hænge billeder i øjenhøjde, hvor de kan blive set og beundret.

En sofa

Placer en lille sofa ved foden af trapperummet. En trappe kan være det perfekte sted at tage et par minutter og samle varer før du forlader huset. En sofa gør det muligt for beboerne at sidde, som de gør dette. Hænge op kroge på væggen hvor paraplyer og andre overtøj kan placeres. Dette vil hjælpe folk holde styr på dem, så de ikke får tabt. Væg bøjler stærk nok til at holde de fleste elementer kan findes i alle slags dekorative mønstre, der vil passe ind i enhver indretning. Placer en måtte på gulvet i trapperummet hvor besøgende og familie kan placere nogen sko, så de ikke spore snavs yderligere ind i huset.

Samlinger

Fremvise en samling. En trappeskakt gør et glimrende sted at vise nogen samlinger af små emner du har. Hvis du indsamle keramiske figurer, placere dem i en kuriositet fryser i en trappeskakt. Besøgende vil kunne se dem tæt op, når de passerer. Hæng en lille overhead lampe over kabinet at gøre visning nemmere. Behandling af trappeopgange som en del af resten af rummet vil gøre et rum føler større og lysere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com