Travertin fliser vs marmor fliser

May 24

Travertin fliser vs marmor fliser

Travertin og marmor fliser er afledt af calcit, som kalksten, tufa og kridt stammer. Calcit under geologiske højtryk hærder til form travertin rock. Under intenst pres og høje temperaturer, calcit metamorphosizes i marmor, et tættere og hårdere fætter af travertin.

Udseende

Travertin og marmor fliser ligne hinanden lidt. Både vise en bøde, meget kompakte korn udviklet fra løs rock. De gamle romere brugte begge materialer til deres projekter: flittig og moldable travertin for sådanne initiativrige bygninger som Colosseum; og stærke, tykke årede marmor til grandiose palace gulve og vægge.

Brug

Builders bruger i dag travertin fliser til afslappet udseende bordplader og gulve. Travertin er velegnet til en jordet, land eller europæiske indretning, mens marmor udfylder en mere luksuriøs og elegant niche. Kommercielle entreprenører brug marmor for museum gulve og vægge, bank; installeret i en high-end køkken eller bad, låner marmor en ekstravagant look.

Holdbarhed

Travertin er meget mere porøst end marmor og sårbare over for fugt, pletter og mund-trafik ridser. Marmor er porøse samt men tåler tung trafik bedre. Begge typer af fliser skal fugemasse til at forhindre pletter og beskyttelse mod vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com