Travertin kantning

October 31

Travertin kantning

Har du gør det selv-travertin projektet planlagt ud, den overflade substrat er færdig og travertin fliser er pænt stablet og klar til at gå. Du er næsten der, men en sidste beslutning viser sig for at være en mindre forhindring i skrider til startlinjen: den vigtige udvalg af kantning for din travertin. Kantning detaljer bestemmer flere vigtige aspekter af job, så du skal vælge en, før du starter. Der er flere kantning muligheder at vælge imellem – hver med en forskellig niveau af vanskeligheder og designe udseendet.

Firkantet, lidt slebet

Den firkantede, lidt slebet kant look er den nemmeste løsning til gør-det-selv. En elektrisk hånd sander er alt, der kræves for denne type af kantning. Simpelthen sand ru, grove, ufærdige travertin kant, arbejde dig vej gennem forskellige gryn indtil din rækkevidde den ønskede look.

Skrå kant

Den såkaldte affasning kant er en 45-graders vinkel kant. Måling af vinkel--kant til kant--kan variere afhængigt af den vinkel størrelse ønskes. For eksempel, måler en skrå kant (kant til kant) så lidt som 1/8 tomme. På den anden måler en skrå kant kanten en kødfuld 1/4 tommer. Eksperimentere med skrot stykker af travertin at se hvilken størrelse passer dit projekts look. Ekspert flise stenhuggere og tile setters "skær" 45 grader skrå kant kant med en hårdmetal-hjulet udstyret 7-tommer grinder. De polske ting med en diamant-pad-udstyret 4-tommer grinder.

Bullnose

Bullnose kant er arbejdsintensive, men resultaterne gøre arbejdet værd. Bullnose kant er svarende til "FAS" look, men i stedet for at forlade den 45-graders vinkel som-er. gør-det-selv sands vinkel for at opnå en jævn radius. Adfærd retssag bullnosing kører med ekstra stykker af skrot travertin at praktisere denne kantdetaljer.

Profil hjulet kanter

Våde fliser så bladet fabrikanter producere særlige vinger kaldes "profil" vinger i stand til at skære særlige kantning kaldet "ogee," yderligere særlige vinkler og kant detaljer. Profil hjul passer de fleste våde flise Save men måske nødt til at være særlige bestilt. En profil blade giver gør-det-selv et skud på at skabe en brugerdefineret-kantning udseende umuligt at manuelt trække ud.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com