Tre fanen tag helvedesild vs arkitekt helvedesild

December 30

Tre fanen tag helvedesild vs arkitekt helvedesild

Tre-tab tag helvedesild og arkitektoniske helvedesild er to af de mange tagdækning muligheder for boligejere. De er begge en slags asfalten rullesten, som er de mest almindeligt anvendte tagmateriale. Ifølge asfalt tagdækning Manufacturers Association, er fire ud af hver fem amerikanske hjem toppet med dem. Selv om arkitektoniske og tre-tab tag helvedesild har mange ligheder, har de også forskelle husejere bør være opmærksomme på før de beslutter hvilket produkt til at bruge på et hus.

Sammensætning

Tre-tab tag og arkitektoniske helvedesild er både sammensat af enten glasfiber eller organisk materiale som træ fibre og genbrugspapir. En mat base er lavet af glasfiber eller organisk materiale derefter givet en asfalt belægning og toppet med mineralske granulat at gøre helvedesild vejrbestandig.

Holdbarhed

Asfalt helvedesild er testet for holdbarhed af American Society for Testing og materialer (ASTM) og forsikringsgivere laboratorium (UL). Mens alle asfalt helvedesild bør have nogle brandmodstand, dem med de mest beskyttelse er bedømt klasse A. tre-tab asfalt helvedesild er typisk i stand til at modstå vind 60 miles i timen. Arkitektoniske helvedesild kan modstå vind dobbelt så stærk samt hagl og de er brandsikre. De kan også have varierende grader af vinden og brandmodstandsevne. Boligejere kan kontrollere rullesten emballage til UL og ASTM etiketter til at bestemme holdbarhed. Garanti for tre-tab asfalt helvedesild er normalt 20-40 år, mens arkitektoniske helvedesild har normalt en levetidsgaranti.

Tre-tab

Tre-tab helvedesild er populære i boligbyggeriet, er nemme at installere og er den billigste i alle tagmaterialer. Fordi de vejer meget mindre end arkitektoniske helvedesild, er tre-tab tagdækning ikke så holdbare. Hver rullesten ligner tre enkelte fliser og har et meget fladt udseende. Tre-tab asfalt helvedesild kan vare 20 år eller længere og kan have garantier til at matche. Disse helvedesild kan blive beskadiget af UV-stråler og hurtige temperaturændringer. Skader manifesterer sig i farve tab og revner, der kan lade fugt og tillade alger til at vokse.

Arkitektoniske

Arkitektoniske helvedesild er let at installere og billigere end mange andre tagmaterialer. Fordi de vejer 50 procent mere end sorten tre-tab, er arkitektoniske helvedesild mere holdbare. De kan sidste 30 til 50 år og kan har levetid garanti. Arkitektoniske helvedesild kan være udsat for meldug og alger skader når våde blade eller andre rester hober sig op på taget. Nogle boligejere foretrækker udseendet af arkitektoniske helvedesild over tre-tab helvedesild. De kommer i en bred vifte af farver, mønstre og teksturer og har et tredimensionalt udseende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com