Trendy Home Decor ideer til en mand

November 13

Trendy Home Decor ideer til en mand

Uanset om du er en ung mand med din første lejlighed eller en etableret professionel interesse udsmykning en home med klasse og stil, kan du blive overvældet af de udsmykning valgmuligheder til rådighed for dig. Når du ønsker et look, der er frisk og nyt til din bolig, kan du udforske en bred vifte af ideer og vælge den, der passer til din personlighed.

Dristige farver

Mens væggene plejede at være strengt hvid eller creme, går noget i dag. Omfavne den vige bort fra farven. Vælg krikand for et klassisk look på væggene i dit studie, cedar grøn tilføje intensitet til dit køkken eller ahorn brun til en varm og hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Hvis ikke du er sikker på, om du bruger dristige farver på dine vægge, vælge møbler, gardiner og tæpper i farver, der gør en erklæring samtidig med at tilføje en maskulin føler til dit hjem.

Personlige præg

En af de mest trend'ie ting du kan gøre for at dit hjem er dekorere den, så den afspejler din personlige stil. En måde at sætte dit præg på plads du indtager er til at vise dine samlinger. Uanset om du ikke kan få nok af baseball memorabilia, skak sæt eller antikke lomme ure, indarbejde din hobby i din indretning ved at vise dine varer på en attraktiv måde. Glem ikke at føje fotografier til dit space. Vælg din favorit billeder taget under udflugter med venner eller på din sidste ferie. Vælg rammer i tin, messing, træ og læder for en mandig look.

Focal Points

For en dramatisk look, som dine gæster ikke vil snart glemme, skal du vælge et brændpunkt for dit hjem. Hvis du bor i et højhus lejlighed i byen, vil din Se sandsynligvis være dit piece de modstanden. Hvis ikke, dit job er at vælge din egen fokus. Vælg et kæmpe akvarium, og fyld den med en bred vifte af tropiske fisk, hænge en storskærm tv på din væg eller vise dine mest værdifulde trofæer fra din sidste jagt ekspeditionen.

Illustrationer

Ingen hjem er komplet uden nogle form for kunst. Uanset om du vælger indrammet filmplakater, kostbare oliemalerier af velkendte masters eller abstrakt kreationer af en up-and-coming kunstner, er det vigtigste, at du vælger hvad behager dig. Du behøver ikke at holde sig til to-dimensionelle, dog. Kigge efter statuer, skulpturer og abstrakt kunst fremstillet af forskellige materialer. Vælg art, der er sikker på at starte en samtale, når du har at særlige nogen over.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com