Tricks at skjule huset ledninger

February 2

Boligejere befinder ofte sig begejstret i den nye installation af kvalitet lydsystemer, men utilfreds med den forvirrende samling af rodet kabler og ledninger, der ofte strækker sig fra den ene side af rummet til den anden. Hvad de behøver er tricks til at skjule huset ledninger, der er sikker, nem at rengøre, og oprette et overskueligt og fredelige udseende i rummet.

Kanaler, støbning og Conduit

En af de nemmeste trick at skjule huset ledninger er at installere PVC kanaler. Kanaler er holdbart plast spor, at funktionen selvklæbende underlag, skræl og holde sig til væggen eller gulvbrædder i hvilken som helst placering. Fordi de ikke forlader punktering huller i drywall, er kanaler en ideel løsning til lejere og ejere af ejerlejlighed. Iøberinge har aftagelige frontplader til at foretage inspektion og installation af nye ledninger et snuptag. De kommer i forskellige størrelser og standard farver, selv om de fleste kan males med latex maling til at matche enhver indretning.

Et andet trick indebærer kører elektrisk ledning langs gulvbrædderne og døråbninger. Conduit løbere er mærkbar, men de er de nemmeste at installere, og sørg for hurtig fortielse, der er både sikker og let at rengøre.

Du kan skjule huset ledninger bag kroneformen og trim så godt, men inspicerende ledninger og kører nye ledninger kan være vanskeligt, da trim og støbning stykker er sikret med negle. Brug stor omhu, når du fjerner trim langs døren jambs og vægge, da trim kan fastgøres nemt. Når fjernes, simpelt hen opstille hus ledninger langs døren jamb og gulvbrædder. Erstatte trim eller støbning for at skjule ledninger.

Bag muren

Kører ledninger bag drywall er en effektiv trick for at skjule huset ledninger, selvom denne metode indebærer mere dygtighed og planlægning. Det er vigtigt, før du begynder at omhyggeligt planlægge stien til ledninger og undgå højspændingsledninger, der kan forårsage interferens. Hvis du skal køre ledninger i nærheden af disse linjer, holder en sikker afstand af 16 inches mellem ledningerne og hvis de skal krydse, gøre dette på en 90-graders vinkel til at forhindre interferens. Også finde og markere alle studs, eksisterende ledninger og VVS linjer langs stien til undgå fysisk skade og strukturelle skader. Det er lettere at først installere den elektriske element og derefter køre ledninger bag væggen, efter forudbestemte stien du markeret langs væggen. Denne metode virker bedre for vertikale programmer hvor ledningerne er tvunget opad eller nedad mod strømkilden.

På et Budget

For dem, der søger for at gøre hurtig arbejde af hiding huset ledninger uden at bruge en formue eller nedrivning drywall, er der nogle effektive tricks til at skjule mindre hus ledninger. Langs skriveborde og underholdning stande, bundt, sikre ledninger med justerbar zip snore og køre dem lodret langs benene eller på hylderne i tribunerne. Fastgør dem med efterbehandling søm eller stifter. Du kan have til at bore huller gennem hylderne at køre ledninger under nederste hylder. Overvej at skjule magt strips i skuffer eller vedhæfte dem til undersiden af hylder til appel fra gulvet, hvilket gør rengøring nemmere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com