Tricks til at få ud af Toilet skål pletter

April 5

Tricks til at få ud af Toilet skål pletter

Toilet skåle kan farves af en række årsager. Enten de har ikke været renset for lang tid, kan der være hårdt vand, der forlader en ring omkring toilettet eller toilettet hele tiden kører, får det til at streak. Uanset årsagen er det muligt at slippe af med toilet skål pletter.

Blegemiddel

Blegemiddel er meget kraftfuld ting, og det vil slippe af med toilet skål pletter ganske let i de fleste tilfælde. Hæld 1/2 kop af flydende eller pulverform blegemiddel i skålen og lad sidde i 1 time. Skrub med en Toiletbørste og skylle.

Borax pulver

Borax er en kornet pulver, som findes i isenkræmmere. Drys nogle ind i dit toilet skål og lad det sidde i flere minutter før du krat det væk med din Toiletbørste. Lad det sidde i en anden 30 minutter før toiletskyl.

Pimpsten

For meget persistente toilet pletter forsøge at rense dem med en pimpsten. Disse kan købes fra afsnittet skønhed levering af mange butikker. Våd sten og krat pletten, indtil det er gået. Skal du kun bruge en pimpsten på en glaseret porcelæn toilet. Hvis du bruger sten på en anden type toilet kan det forårsage skader.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com