Tricks til at holde et hus Cool

March 11

Tricks til at holde et hus Cool

Somre i forskellige dele af USA kan være næsten uudholdelig. Temperaturer kan stige og endda med fans og Ice drinks, nogle gange kan det føles som om det er bare ikke cool nok. Heldigvis er der et par måder til at afkøle dit hjem uden at bruge masser af penge.

Isolering

Den samme isolering, der beskytter dig mod kulde om vinteren kan stoppe varmen fra kommer om sommeren. Sørg for at din attic og kælder er både isoleret. Hvor meget isolering er ideelle vil variere baseret på hvor du lever. På samme måde, Sørg for at dit hus er forseglet omkring Vinduer, døre og andre åbninger i vægge.

Passiv køling

Passiv køling er simpelthen processen med køling i et hus uden brug af mekanisk hjælp. Dette omfatter ikke forebyggelse af varme, dog. En passiv køling metode er at åbne dit hjem til en leg. Mens dit hjem skal være forseglet under den varmeste del af dagen, i morgen og aften, da dit hjem er varmere end luften udenfor, kan det være nyttigt at åbne nogle vinduer og tillader luft at passere.

Skygge

Skygge kan holde dit hjem cool. En sådan måde er at plante et træ, hvor det vil skravere din windows fra sommervarmen. Hvis du gør dette ved hjælp af et træ, der mister sine blade om vinteren, vil så du stadig få sollys om vinteren, samt skygge om sommeren. En anden måde at holde dit hjem cool med skygge er at installere solsejl på din windows og veranda.

Hele huset Fans

Hele huset fans er store fans, der er monteret i den højeste gulv loft i dit hjem, ikke herunder loftet. Disse fans fungerer på samme måde metoden for passiv køling, bortset fra de tilbyder lidt ekstra hjælp. I stedet for at åbne vinduer og døre og at lade brise flyde naturligt, en hel-house fan trækker den kølige luft og styrker cirkulation.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com