Tricks til kompost bunke gødning

January 29

Fordelene ved at bruge kompost bunke gødning er at det øger understøtter væsentlige mikroorganisme populationer i jorden, skaber stærke jordstrukturen, frigiver næringsstoffer langsomt og er gratis når i baghave kompostbunke. Kompost neutraliserer også sur og basisk jord til at skabe den optimale pH balance. Kompost gødning gøres nemt i en hjem haven kompost bin, og der er flere tricks til at gøre det en vellykket proces.

Beliggenhed

Sidesten vegetabilske afpuds overføres fra køkkenet til kompostbunke så det burde være en bekvem beliggenhed i haven. Sted placering nær en vandkilde og i fuld eller delvis sollys. Vand og sollys indlede de kemiske processer, der skaber varme for at tænderne materialer i bunken. En kompostbunke begynder at nedbrydes når temperaturen i midten når 130 til 140 grader Fahrenheit.

Blanding af materialer

Jo mindre de komposterbare materialer er skåret, jo hurtigere en bunke henfalder og vender sig til rig kompost gødning. En 50-50 blanding af brune og grønne materialer skåret eller hakket i 1-tommer stykker skaber en fast-rådnende bunke. Brun materialer såsom tørre blade, gamle aviser, strimlet yard besaetningsartikler, savsmuld, halm eller fyrrenåle gøre god kompost. Køkken scraps, grønne blade og græs, husdyr gødning og kaffe grunde er alle grønne materialer, der leverer nitrogen for at skabe varme for at starte nedbrydning.

Vende bunken

Nedbrydning renteforhøjelser når kompost bunken er aktiveret ved at flytte materialer fra centrum til de udvendige kanter, og vice versa. At vende bunken hver anden uge skaber komposten gødning i en til tre måneder. At vende bunken hver to dage skaber færdige kompost i fire uger. Komposten er smuldrende at røre og dufter sødt. Tromme-stil kompost siloer, der monteres på et stativ gør det nemt at vende bunken regelmæssigt.

Kompost startere

Kompost proces er givet en jump-start ved at tilføje en shovelful af havejord lag af plantematerialer som bunken er skabt. Jordbunden har over 4 milliarder mikroorganismer i hver teskefuld, og mange af dem hjælpe specifikt i forbindelse med nedbrydning. Det er ikke nødvendigt at købe kommercielle kompost startere, hvis du har havejord. Svampe og bakterier er de store nedbrydere i kompostbunke. Regnorme hjælpe fordøje vegetabilske materialer og producerer kvælstof og fosfor-rige støbegods.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com