Trim arbejde terminologi på kabinetter

May 28

Trim arbejde terminologi på kabinetter

Kabinetter er en væsentlig del af køkkenet decor og tjene både æstetisk og funktionelt formål. Disse stykker bestemme layout, og i sidste ende, hvor godt rummet virker for måltid prep, underholdning og hvad andre bruge køkkenet vil tjene. Efterbehandling rører og detaljer - trim og støbe - give karakter til almindelig kabinetter og fuldføre det overordnede udseende. Der findes flere typer af trim arbejde at vælge imellem, herunder stykker for over overhead kabinetter til forskellige mund stilarter for underskabe, og noget for alle områder i mellem.

Molding

Der er cirka et halvt dusin stilarter af kabinet molding; hver vil give en anderledes finish til for en bred vifte af køkken stilarter. Måske er den mest grundlæggende flat trim, en støbning, som byder på en buet eller afrundede profil, som er ren og enkel, ideel til håndværker-stil hjem. Blandt de mest udbredte er en crown molding, en accent, installeret i toppen af hvert kabinet for at give en mere poleret look og lukke huller mellem kabinetter og loftet. Denne stil kommer i forskellige størrelser. Dentil støbning har en tand-lignende mønster, der ligner små blokke. Det er en stil, der normalt ses i historiske arkitektur, især fra gamle Rom og stykker fra den italienske renæssance, og er ideel i et klassisk Middelhavs-stil køkken. Reb molding har været "twisted" til at ligne reb - perfekt til en rustik eller fransk landstil køkken.

Applikationsbroderi

En applikation er et udskåret detalje, som regel lavet af træ, som er føjet til ansigt af et kabinet. De kan købes for standard pre-made kabinetter eller specielt designet med en brugerdefineret kabinet rækkefølge. En roset, en temmelig grundlæggende applikation har en afrundet design, der ligner en blomst. En alternativ mulighed er en mere abstrakt roset, som har en firkantet kant med en afrundet design i midten. En spalte jernbane, placeret på forsiden af kabinettet toppe, er et "hegn" fremstillet af små spindler.

Dekorative stykker

Dekorative stykker er kunstfærdigt udskårne og ligne parenteser, men normalt tjener ingen strukturelle formål. De bruges typisk til at støtte-- eller synes at støtte--hylder, emhætter og bordplader. Disse stiliserede stykker omfatter dæksten og fluting, som tjener samme dekorative formål, men har forskellige udseender. En spindel er et dekorativt stykke af vendte træ; større stilarter er undertiden bruges som bordben. En split støbning er samme stil som drejede træet, men skæres i halve og har en flad tilbage, som er knyttet til kabinetter. Pilastre er dekorative lodrette kolonner generelt fundet på sving eller vinkler i skabene hvor væggene mødes. Grundlaget for disse kolonner er færdig ud med en firkantet blok, kaldes en sokkel, som måske eller måske ikke har en applikation på forsiden.

Funktionelle tilføjelser

Tilføje fødder at basere frysere vil give en mere dekorative, møbler-lignende føler, især til en ø eller lignende struktur, og vil tilføje et par inches i højden, hvis nødvendigt. Bun fødder er afrundede stykker, der sidder på den nederste hjørner af kabinetter. Ben vil tjene en lignende brug som fødder, men har en anden stil og har tendens til at tilføje endnu mere højde. Afhængig af størrelse og stil er ben også brugbar som understøtter for overhængende bordplader. En plade jernbane er en hylde, hvilke funktioner slots for forskellige størrelse plader. Dette er et ideelt supplement for store betjener stykker svært at gemme. En tå kick er blandt de mest nyttige, ergonomisk Tilføjelser til et sæt af kabinetter. Denne struktur giver en forsænket område langs bunden af underskabe der giver plads til fødderne, når opvask eller madlavning. Det giver mulighed for behagelig stående og ingen stretching mens du udfører disse opgaver.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com