Trim farve ideer til en sort & hvide badeværelse

August 25

Trim farve ideer til en sort & hvide badeværelse

Mange farver arbejder med de grundlæggende farver sort og hvid. Sort og hvid badeværelser er ofte moderne, men de kan også bruges med andre farver for traditionelle og selv rustikke rum. Bruge en trim farve, der hjælper med at etablere din overordnede tema og arbejde trim farve ind i rummet gennem grundlæggende tilbehør såsom tekstiler og art deco.

Lyse farver

En farvestrålende trim fungerer godt med en sort og hvid badeværelse. Hot pink, lilla og fed krikand alle give et moderne twist til en sort-hvide badeværelse. Brug tykt træ trim eller tilføje en dekorative tapet lavet trim med en tekstureret udseende. Et brusebad gardin indarbejde dit trim farve samt farverne i sort og hvid, bringer det alle sammen.

Primære farver

Tilføje en primær farve-rød, grøn eller blå – til trim i sort og hvidt badeværelse. Disse farver er tidløse; primære farver er moderne, men også arbejde i traditionelle rum. Plads indrammet kvadrater af stof i hver af de primære farver i sort og hvid billeder på væggen; Dette er en anden måde arbejder alle dine farver sammen.

Gul

Vågne op en grundlæggende sort og hvidt badeværelse med en solskin gule trim. Gul virker med både sort og hvid for traditionelle, klassiske og land levende smag. Indarbejde gule tilbehør, såsom en gul vase eller gule håndklæder, der væver farven i hele rummet.

Trækul

En mat trækul trim giver raffinement og en følelse af dybde til dit badeværelse. Tilføj tilbehør, såsom håndklæder, der arbejder sort, hvid og trækul mønster ind i rummet. Artwork med alle disse farver, der anvendes i stykket, som en abstrakt print, er en måde at bringe dine tre valgte farver sammen for nogle endelige polsk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com