Trim farver til en brun huset udvendig

January 1

Brown er en neutral farve. Det betyder, at det er en blanding af nuancer, for eksempel supplerer dem, der tilføjer til en temmelig uskadelig og mild manierede farve. Fordelen, at der er bred vifte af farver, som det kan være parret med held. Hvis du er på udkig efter trim farver til at matche med en brown udvendige farve, er mulighederne bred.

Hvide

Hvid er en grundlæggende, no-fail mulighed. Det er ikke for dynamiske men ligegyldigt hvilken type af brun udvendige du har, hvid trim ser rene og gode. Brilliant hvid bliver beskidt hurtigere. Hvis der er en bekymring, vælge snarere en off white. Off hvide har en plet af grå eller brun blandes. Dette gør dem fint kammerater til brun og mindre hård end ren hvid.

Varme farver

Brown er varm. Det har mere af en rødlig komponent, typisk, end grøn. Derfor er varme farver sikker kampe for det. Afhængigt af om du arbejder med en lys brun eller mørk, kan du en stor kontrast eller noget mindre dynamisk. For en lysere brun, er granatæble eller magenta slående ledsagere; Vælg fersken eller lys mauve til mindre kontrast. Give kontrast til mørke brune, ved at gå lys med farver som bubble gum pink eller orange creme. Mørkere trim nuancer som Bourgogne harmonisere subtilt.

Jorden farver

Jorden farver er rodfæstet i brune. Af denne grund de gør for gode, solide hue bindinger. Der er en meget bred palet af jordfarver. Mørkere rumfartsnationer som chokolade kan være for tæt på en mørk brun ydre skal bruges til trim men kan give bare lige simpelt kontrasten for lysere brun. Jordfarver med antydninger af green, som skifer green, udligne den varme brune udvendige.

Historiske farver

Historiske farver er noget hærdet. Mange er rigt minimalistisk, men har tilføjet neutral komponenter, så farverne ikke larmer. De tilføjer en klassisk touch. Nantucket blå, terra cotta og taupe fløde bring farve uden at gøre trim main event.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com