Trim muligheder for Vinyl sidespor på huse

June 25

Vinyl sidespor trim er typen af vinyl sidespor, der går rundt om døre og vinduer på ydersiden af et hus. Du vil finde denne type trim på huse, der allerede har fuld vinyl sidespor dækning fra top til bund eller på mursten eller sten huse, der ønsker en lav vedligeholdelse trim. Når det kommer til at vælge vinyl sidespor til dit hjem, har du et bredt udvalg at vælge imellem.

Riflet Vinyl Trim

Riflet vinyl trim efterligner udseendet af træ og giver dit hjem en klassisk, gammeldags udseende. Vinyl trim er mere energieffektive, holde ud fugt og isolere hjemmet samtidig kræver et minimum af vedligeholdelse. Det traditionelle mønster af riflet træbeklædningen, med sin lille lodrette indsnit, skaber et tidløst design til accent vinduer og døre i dit hjem, giver det en rustik atmosfære.

Flosset Vinyl Trim

At give dit hjem en øjeblikkelig transformation, gør flosset vinyl trim det synes mere som en hyggelig country cottage. Runden, half-moon design af flosset træbeklædningen gentager i rækker og blødgør kanter og vinkler af huset, giver det en hjemlig udseende tankevækkende af et dukkehus. Vinyl sidespor giver dig mulighed at opnå dette meget karakteristisk æstetiske udseende mens maksimere energi og isolering, afværge fælles problemer med træet som meldug og rådne og minimere støj og forurening.

Beaded Vinyl Trim

Beaded vinyl trim har en meget anderledes men ganske identificerbare "V" form, hvilket gør en meget konkret skygge line mellem den væsentligste del af skyggen og den buede nedre ende af træbeklædningen. Beaded vinyl trim er meget almindelig på kolonistil hjem eller huse, der forsøger at opnå en meget traditionel look. Beaded vinyl trim tilføjer et strejf af klassisk, tidløs stil til dit hjem og tilføjer forsigtigt en grad af dybde og tekstur omkring dine vinduer og døre, kontrasterende deres rette vinkler og hjørner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com