TRIM støbning omkring en stikkontakt

January 9

TRIM støbning omkring en stikkontakt

Den standard design af stikkontakter ikke har ændret sig i år. Den typiske off-white, facet-kantet, rektangulære inventar stort set repræsenterer Americana. Men de behøver ikke at være kedeligt. Moderne hjem designere bruger alle mulige ting for at krydre kedelig afsætningsmuligheder. Hvis ikke du er villig til at blive hængende med udtag fra fortiden, kan du opdatere deres look med nogle lister eller trim.

Profilerede lister

Profileret molding stilarter spænder fra omkring 1/2-tomme bred til langt over 2 inches i bredden. Nogle er udsmykkede med afrundede, dips og skygge linjer. Nogle er plain og simple som almindelige sokler. Vælge ethvert design du indkvartering. Hvis du har eksisterende sokler, som du kan lide, bruge dem, eller en mindre version til trim omkring forretningen så alt passer. Profilerede lister også variere i højde fra omkring 1/2-tomme høj ca 1 1/4 inches høj. Før du køber støbning, kan du prøve nogle skrot stykker for størrelse. Hvis det er alt for høje, for bred, eller bare ikke gøre det for dig, teste et par flere stykker, indtil du finder, hvad du kan lide.

Hårdttræ Tape

Hvis du ønsker at trimme forretningen, men ikke ønsker at gøre en stor produktion ud af det, prøv hårdttræ tape. Denne form for båndet er lavet af ægte træ. Det er kun omkring 1/16-inch tyk med en klæbrig tilbage, eller varme aktiveret lim, der er anvendt med et varmt strygejern. Møbelsnedkere og træarbejdere bruger det hele tiden at trimme hylder eller tilføje prikken over i'et, uanset hvor de finder det passende. Klippe båndet til størrelse med saks, skrælle tilbage og holde det rundt langs kanten af forretningen. Hvis dine vægge er tekstureret, skal du muligvis sand langs omkredsen let så at båndet ligger fladt. Den mest almindelige type af træ tape er red oak, men andre arter er også tilgængelige. Brug en plet markør til at farve båndet, eller bejdse det med enhver type af træ pletten. Det er pletter ligesom ægte træ fordi det er lavet af træ. Spray på en lys frakke af lak efter farvning.

Paneler

Gøre afsætningsmulighed trim stykke ved hjælp af 1/4-inch-thick hårdttræ krydsfiner. Vælg næsten enhver hårdttræ krydsfiner af dit valg. Skær det mindst 1 tommer større end outlet på alle fire sider. Du kan gøre det rektangulære, oval formet, runde eller drømme op din egen figur. Designet er op til dig. Fjerne den oprindelige outlet dækning fra væggen, og brug det som skabelon til at tegne omridset af dækslet på midten af krydsfiner. Bor en 1/2-inch hul gennem krydsfiner, Indsæt kniven af en jig så ind i hullet og skære åbning for forretningen. Sand og færdig krydsfiner efter behov. Anbring outlet dækslet tilbage på væggen. Passe krydsfiner trim panel over dækslet til stikkontakt. Brug små brads eller konstruktion klæbemiddel til at vedhæfte panelet trim til væggen.

Spidser og vedlægger

Lister ser bedst ud, når mitered hjørner. Spidser er 45 graders vinkler for at give mulighed for støbning til at passe sammen i hjørnerne. Brug en tabel sav til at skære spidser på enderne af hvert stykke. Start med at måle outlet dækning fra hjørne til hjørne. Spidser har en lang og en kort litra. Skåret støbning, så de korte punkter af vinklerne repræsenterer målinger på hver side. Passe brikkerne på først uden at fastgøre dem. Kontroller pasformen. Hvis spidser har huller, trim et lille beløb fra en eller to af stykkerne, indtil de passer stramt. Denne type af støbning er lys, og du behøver ikke nødvendigvis at ramme væggen studs. Almindelige byggeri limen er stærk nok til at holde kantlisten på plads på væggen. For mere bedrift magt, kan bruge limen og en pin sømpistol, eller endda små brads for at nagle støbning på plads. Bruge søm eller dykkere, der trænge ind gennem støbning og mindst 3/4 tommer i drywall.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com