Trim teknik til udvendig maling

October 31

Maleri en kontrasterende hue på din udvendig trim kan straks øge stil kvote af dit hjem. En sprød nye udvendige trim kan gøre underværker for at opdatere ydersiden. Fagfolk koncentrere sig om at vælge gratis farver, så se til deres design i magasiner og online, når du vælger din trim maling farve. Børste op på din maleteknik, før du forsøger at male dit hus trim, og ingen vil være klogere at du gjorde jobbet selv.

Instruktioner

•Stir din maling og forberede området ved at rense den udvendige trim af dit hjem, så det er fri for snavs og spindelvæv. Læg maleres lærred rundt om det område, hvor du planlægger at begynde. Vælg det højeste punkt i dit hjem for at begynde maleri trim.

•Indstil op en malers stigen og få en hjælper til at holde stigen, mens du maler. Kjole i arbejdstøj du har ikke noget imod at få maling. Hæld en lille, 7-tommer maling bakke kan du nemt bære i en hånd omkring tre fjerdedele fuld af maling og bære den op ad stigen med du placerer den på maling bakken øverst på stigen. Eller hvis du ikke er komfortable balancing en maling bakke eller din maling kan i den ene hånd, ansætte ved hjælp af en maler nytte værktøjsbælte til krog eller hylster en lille maling kan på din person.

•Break i din latex maling børste ved fugtning med vand; Ryst den for at frigøre overskydende vand. Hold penslen meget, som du ville holde en blyant.

•Paint din trim ved at dyppe din maling pensel i maling, hvirvlende det rundt til at absorbere en fuld belastning af maling og tørre overskydende maling off penslen før du anvender det til trim i regelmæssig, medium, nedadgående streger.

Bruge skjoldet maling i stedet for maleres tape for en hurtig måde at skjold tilstødende vægge af en anden farve. Eller brug malere tape og anvende det flush på de punkter, hvor trim møder muren. Sikre ved at udglatte det ned fast ved hjælp af en kraftig, flad plastik værktøj; friktionen tillader bånd at forsegle ud af væggen og forhindre, at maling siver nedenunder båndet.

•Applicer én eller to frakker af maling afhængigt af dækningen, du ønsker. Hvis ansøger to frakker, først tillade den første frakke til tørre i flere timer.

Tips & advarsler

  • Brug en maling skjold på windows, jambs eller andre områder, hvor du skal beskytte husets vigtigste farve fra splatter eller nedsivning fra den nye trim farve.
  • Drypper vil forekomme; Opbevar en klud til at tørre dem væk.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com