Trin af befrugtning i blomstrende planter

February 24

Trin af befrugtning i blomstrende planter

Plante struktur

Blomstrende planter indeholder hver komponent, der er nødvendige for ægte reproduktion. Den mandlige struktur, kaldet støvdrager, indeholder en glødetråd stilk, som understøtter en anther. Den kvindelige struktur af plante reproduktion kaldes pistil. Dette indeholder den stigmatisering, som bruges til at fange pollen. Kvindelige anlægget struktur omfatter også æggestokken og stil, der forbinder æggestokken og stigmatisering. Alle disse dele arbejder sammen under flower bestøvning.

Pollen

Pollen er nøglen til befrugtning-processen og er lavet i anther. Når moden, er denne pollen udgivet. Hvert korn af pollen indehaver af to separate sædceller. De fleste planter kræver krydsbestøvning, hvor pollen rejser med vinden eller af insekter og er bragt til en anden blomst. Nogle planter, dog er selvbestøvende, og pollen flytter kun inden for en enkelt blomst. I begge tilfælde skal pollen tillægger stigmatiseringen af en blomst til fertillization at forekomme. Én pollen har tilknyttet, det udløser transport af sæd til ovule.

Befrugtning og frø

Når en sædcelle når og befrugter ægget, begynder et frø at udvikle. Den anden sæd kombinerer med celler kendt som polar kerner, og en frøhvide er lavet. Denne frøhvide indeholder stivelse og tjener som føde for den voksende frø. Over tid, æggestokkene vokser og bliver frugt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com