Trin for at installere en Mobile Home

June 8

Trin for at installere en Mobile Home

Når du køber en mobile home fra et velrenommeret forhandler, er omkostningerne ved levering og opsætning typisk inkluderet i prisen. Dealeren vil have kyndig og erfaren installation folk ansat til at påvirke opsætningen af dit nye hjem på sit parti. Nedenfor er generelle retningslinjer for, hvilke skridt er involveret i processen.

Byggemodning

Når du køber en mobile home, er der en række overvejelser skal foretages. Toppen af et bjerg ville tilbyde en fantastisk udsigt, men være sikker på, at levering lastbil kan komme til webstedet, og der er bred nok adgang. Også være sikker på at skære træer og børste tilbage langt nok, således at den lastbil og hjem kan komme igennem uden skader. Webstedet skal være som niveau som muligt, uden nogen træer, buske, sten eller andet snavs. Jorden bør sorteres og skråt væk fra huset, så vandet bliver afstrømning og ikke ødelægge hjemmet. Jorden skal være fast og stabil; mulden fyld skal komprimeres, så at instituttet ikke vil bosætte sig eller skifte efter placering.

Sidefødder eller Foundation?

Hvis dit hjem er at blive installeret på privat jord, vil du sandsynligvis ønsker at beslutte på et permanent grundlag, især hvis finansieringen, som långiver vil sandsynligvis kræve det. Der findes en række foundation typer, fra betonplade til krybekælder til en fuld kælder. Forhandleren kan give dig skøn på prissætning for hver af mulighederne, og du kan også tjekke ind uden for entreprenører. Være sikker på, at entreprenøren er licenseret og forsikret, og vil bygge til lokale koder. Hvis du installerer dit hjem i et land-lease fællesskab, manager typisk vil håndtere alle installation for dig---med konkrete moler og mobilhome fodpaneler installeret i en mindre permanent type af fundament.

Levering dag

Når tid kommer til at levere og opsætte din autocamper, vil partiet være syder af aktivitet. Levering lastbil (eller to for en dobbelt bred) vil bringe hjemmet, og installationen teknikere vil guide den ind på sin foundation eller sidefødder. Kontrol for at være sikker på hjemmet er absolut niveau er afgørende, og derfor ikke skader på grund af unødig stress. Hjemmet bliver derefter sikkert forankret til jorden for at forhindre skiftende eller skade i tilfælde af kraftig vind. Efterbehandling består af at deltage i tæpper, vedhæfter molding og efterbehandling enhver udvendig sidespor. Enhver landskabspleje, såsom frø og halm, vil også ske på dette tidspunkt. På dette tidspunkt det resterende arbejde skal gøres er at forbinde alle forsyningsselskaber: vand, kloak, el og gas.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com