Trin for trin Flower Vase dekorationer

October 27

Trin for trin Flower Vase dekorationer

Udsmykning med friske blomster er en dejlig måde at fylde dit hjem med duft og farve. Ved hjælp af silke blomster er en økonomisk måde at holde blomster i dit hjem året rundt, de kræver lidt vedligeholdelse, bortset fra en lejlighedsvis støvning. Uanset om du ønsker at bruge vase med blomster til en tabel centerpiece eller til at dekorere dit værelse for virksomheden, arrangere blomster er ikke en vanskelig proces hvis du tager det et skridt ad gangen.

Instruktioner

•Wash vase grundigt med varmt vand og en sprøjte af opvaskemiddel. Skyl godt, vasen og tør den. Dette bremser bakterievækst, når de friske blomster er i vasen.

•Tag gamle, beskadigede eller døde blade og nogen, der vil være under vandstanden i vasen. Skylle snavs på stilke. Det er ikke nødvendigt med silke blomster, men fjerner enhver løv, der er under kanten af vasen.

•Klippe stængler af hver blomst med en skarp kniv, parre saks eller en wire cutter hvis ved hjælp af silke. Hvis de er friske blomster, skære dem på en skrå så vil de absorbere vandet bedre. Ikke skære dem for kort; Du kan altid klippe dem kortere senere hvis det er nødvendigt.

•Pinch ud et stykke af blomsterhandlers ler--om størrelsen af et kvartal-- og sætte det ind i bunden af vasen. Holde din oasis eller en metal lokalisere frø til ler. Håndværk og hobby butikker og blomsterhandler butikker har disse elementer. Dette trin er ikke nødvendig, hvis vasen har en smal hals; det vil holde blomster på plads sin egen. (se ref 1)

•Sæt blomster i vase én ad gangen. Målet for en trekant form, hvis vasen er høj. Oprette en halv-cirkel højen til buketten, hvis vasen er mere af en lavvandet, skål form. Placer større blomster omkring kanten af vasen og højere, mindre dem i midten.

•Utilize de varierede farver af dine blomster ved vekslende dem hele buketten. En anden idé er at placere grønne områder og én farve blomst rundt om rim kanten af buketten, såsom hvide margueritter, og Placer en anden farve, såsom lyserøde roser, i center til at give en mere formel udseende.

•Fyld vasen omkring 3/4 fuld af lunkent vand, hvis du bruger friske blomster. Tilføje et par dråber af klor blegemiddel til vandet, hvis du ikke har en blomstret konserveringsmiddel. Dette forhindrer vækst af bakterier. (se ref 2) Sørg for at kontrollere vandstanden hver par dage, og genopfylde det når det sænker. Spring dette trin, hvis du bruger silke blomster.

•Tie smalle dekorative bånd omkring halsen på vase før visning, hvis du har lyst. Koordinere bånd med farverne i blomsterne.

Tips & advarsler

  • For de bedste resultater, suppleant længden af din blomst stængler lidt. Dette vil forhindre blomster, som er den samme højde fra blokerer hinanden, og de forskellige niveauer giver buketten et professionelt udseende.
  • Hvis du har en klar vase og ikke ønsker at bruge en oase, kan du fastgøre en elastik eller hestehale indehaveren omkring stilke omkring 4 inches under blomstrer, når du har dem i sted. (se ref 2)
  • Husk omfanget af vase og blomster på, store blomster i en lille vase overvælde udseendet og mindre blomster i en stor vase tendens til at skrumpe visuelt. (se ref 1)
  • Undgå overbelægning blomsterne. Indsætte pyntegrønt i vasen vil undgå tomme rum og viser off dejlig blomst farver.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com