Trin for trin hvordan man sat på en tørretumbler bælte

March 9

Selen anvendes inde i en tørretumbler er ansvarlig for overførsel af bevægelse af tørretumbler er motor at spinde vasketøjet under tørring cyklus. Over tid kan blive slidt den tørretumbler bælte til det punkt, at tørretumbleren knirker under drift. Udskift et slidt eller brækket bælte ved det tidligste tegn på slid at sikre den korrekte funktion af tørretumbler. Forskellige tørretumbler modeller har forskellige procedurer for adgang til bæltet. Konsultere de tørretumbler repair manual for specifikke retninger for at fjerne den ydre beklædning.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra stikkontakten til at forhindre elektrisk skade under installationen.

•Tag Kontrolpanel fra toppen af tørretumbleren. Trin til din specifikke tørretumbler kan variere. Du skal måske lirke Kontrolpanel fra toppen af tørretumbleren og rotere det tilbage fra det øverste panel. En anden fælles metode er at fjerne to sidepanelerne på kontrolpanelet for at afsløre skruer. Fjern skruerne med en Phillips-head skruetrækker og løfte Kontrolpanel fra toppen af tørretumbleren.

•Tag toppanelet fra tørretumbleren. Find skruerne på toppen eller bagsiden af panelet og fjerne dem med en skruetrækker. Tørretumblere med en top-side fnug filter skærmen vil kræve fjernelse af filter og skruer i rummet med en skruetrækker. Løft det øverste panel fra tørretumbleren og sæt den til side.

− i toppen af tørretumbleren og afbryde tørretumbler døren sensoren. Nogle modeller kræver, at du trykkes Udløsningsmekanismen før du afmonterer ledninger. Andre kan afbrydes ved blot at trække de to konnektorer fra hinanden.

•Åbn døren på forsiden af tørretumbleren. Fjern skruerne i døren med en skruetrækker. Tørretumblere med en front fnug filter vil kræve at du fjerner filter skærmen og skruer der kan være placeret på kanten af tørretumbler er døråbningen med en skruetrækker.

•Tag skruer rundt frontpanelet. Steder for skruerne sikring frontpanel i sted varierer efter model. Løft frontpanelet fra tørretumbleren, og sæt den til side.

•Look ind i bunden af tørretumbler til kabinen, under tørretumblerens tromme, at finde den bælte forsamling. Bælte forsamling består af en motorakslen og stjernehjul trisse. Forsamlingen er almindeligt forekommende på enten venstre eller højre side af den tørretumbler tromme.

•Fjern den gamle bælte. Hvis selen er slidte og ikke brudt, pull stjernehjul trisse mod ydersiden af tørretumbleren til at lindre stress placeres på bæltet. Tag bæltet af trisse og motorakslen og tage det fra den tørretumbler tromme.

•Sæt den nye bælte i slidsen tidligere besat af den gamle bælte omkring den tørretumbler tromme. Blonde bælte gennem stjernehjul trisse og placere det i nærheden af motorakslen. Hold stjernehjul trisse fra tromlen for at tillade dig at passe bælte på bælte forsamling. Release stjernehjul trisse når bæltet er på plads til at give den nødvendige spænding for at holde bæltet på plads.

•Udskift frontpanelet og skruer. Reconnect tørretumbler er døren sensoren i toppen af frontpanelet. Sted toppanelet tilbage på dyer.

•Udskift det øverste kontrolpanelet og skruer. Udskift fnug filter skærmen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com