Trin for trin: Installere underlag for keramiske fliser

March 22

Selvom et keramiske flisegulv kan give mange års stilfuld komfort til dit hjem, skal det have et solidt grundlag. Træ subflooring har en vis mængde af give og tage, der kan forårsage keramiske fliser til knæk hvis det rette underlag er ikke på plads. Underlag skal holde flisen på plads, men tillade krydsfiner subflooring at udvide og skrumpe efter behov. Cement backerboard er en almindelig type af underlag for keramiske fliser.

Instruktioner

•Vacuum undergulv til at fjerne alle rester. Konkrete subflooring, kontrollere udjævning ved at passere et niveau eller straight-edge værktøj over gulvet for at finde ud af, hvor en høj eller lav steder er. Fyld lave steder med nivellering sammensatte, og slibe ned high steder efter behov. Til krydsfiner subflooring, skal du bruge en skruetrækker eller en hammer til at angive alle skruer. Træ subflooring skal være mindst 1 1/8 tomme tyk. Tilføje yderligere plader af krydsfiner til at gøre subflooring stor nok til at bære vægten af det keramiske fliser.

•Measure og skære 1/4- eller 1/2-inch-thick backerboard brikkerne til at passe i rummet. Placer en lige kant langs backerboard, hvor du nødt til at skære det. Score på backerboard med en hobbykniv. Gentag på den modsatte side af brættet for at fuldføre snittet. Bruge en vinkelsliber med diamantklinger til at skære buede former.

•Applicer et 1/4-tommer-tykke lag af thinset mørtel på subflooring, ved hjælp af en indskåret murske. Sat backerboard i thinset, at tillade en 1/8-inch hul mellem hvert stykke af backerboard og langs væggene. Tryk på backerboard fast i stand til at indstille den. Vakler leddene mellem backerboard stykker, så de ikke line op med hinanden eller med leddene i subflooring.

•Work thinset ind i mellemrummene mellem backerboard stykker, ved hjælp af en murske og sprede thinset ud over leddene mindst 2 inches. Sæt 2-tommer-dækkende alkaline-resistent glasfiber bånd langs leddene og arbejde det fast ind i thinset. Jævn det med murske. Dette giver en blød overgang mellem backerboard stykker.

Uddelingen i hjørnerne af hvert stykke af cement backerboard subflooring--men ikke strøer--med 1 1/4-inch korrosionsbestandigt skruer eller søm. Fortsætte med keramiske fliser installation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com