Trin for trin om, hvordan du installerer et bliktag

January 2

Trin for trin om, hvordan du installerer et bliktag

Tin tagene er ikke virkelig tin. Hvad de fleste mennesker kalder et bliktag er faktisk bølgepap Paneler af galvaniseret stål, eller i dag undertiden aluminium. Den skinnende overflade af ubestrøget stål eller aluminium ligner tin. Bølgede metal tagdækning er fælles på staldene og skure og andre udhuse. Det er sjældent bruges på huse på grund af vanskeligheden ved at isolere det. Metal hus tagdækning er stående søm eller strukturelle panel, som har et anderledes udseende og anden installation.

Instruktioner

•Installer bølgede metal paneler på strip beklædningen, 1 x 4 brædder naglet vandret på tværs af tag spær eller truss top akkorder. Plads strimler hver 24 inches fra toppen til eave; Hvis et rum er mindre end 24 inches, sætte det på toppen. Negle strips med 8 d galvaniserede søm og en hammer. Måle rum med et målebånd sikre strimler er selv.

•Start installation af paneler i den ene ende af taget. Købe paneler passer til tag; paneler varierer i bredde, men et typisk panel er 26 inches lang med en 24-tommer dækningsområde, at give mulighed for overlappende paneler. Hent paneler længden af taget, hvis det er muligt; paneler kommer i længder fra 8 til omkring 20 fod. Måle taget med et målebånd at være sikker på antallet, længde og bredde af paneler behov.

•Fasten paneler med 1 1/4-inch galvaniserede skruer med plastik skive caps. Lægge det første panel med side- og enden flugter med bunden af den første kappe strip og slutningen af taget. Køre en skrue med en skrue pistol i den anden dal, corrugation fra slutningen. Tilføje andre skruer på hver kappe strip i dalene mellem corrugation kamme. Undlad at installere skruer på den sidste corrugation på indersiden, at tillade overlapning.

•Lay det andet panel på plads med den anbefalede overlapning, normalt en højderyg og en dal. Køre skruer på kanten af dette panel ved begge paneler til på beklædningen. Tilføje paneler til kanten af taget. Skære paneler til at passe, eventuelt med tin snips. Gøre nogen afskårne sider på den kant, der vil overlappe hinanden, ikke på ydersiden af taget.

•Tilføj et andet kursus af paneler hvis nødvendigt. Skær et panel i halv på langs til at starte dette kursus, så sømmene ikke justeres. Overlap det andet kursus mindst 6 inches over bunden kursus. Arbejde til toppen af taget, som dækker begge sider.

•Sæt ridge kapsler, bøjet metal plader dannet i overensstemmelse med corrugations, over toppen. Skrue dem på begge sider af taget, til at dække peak. Tilføje kant caps langs begge sider og bunden af tag; disse bør forsynes med de bølgede paneler, til at matche kanterne og forsegle dem imod fugt at få mellem panelet bølgepap og beklædningen.

Tips & advarsler

  • Caulk skruehoveder og sømme med klare caulking hvis det ønskes at foretage en endnu bedre forsegling.
  • Bølgepap Paneler fås i forskellige finish og farver, og de fleste kan også males.
  • Bære handsker ved håndtering af paneler. Metal kanter er skarpe og kan skære hænder.
  • Få hjælp til at installere paneler på et meget højt tag. Paneler er ikke tung, men er besværlige, især i længere længder, og kan være vanskelige at håndtere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com