Trin i et badeværelse Renovering

September 7

Trin i et badeværelse Renovering

Et badeværelse omforme, når gjort godt og med et rimeligt budget, er blandt de bedste investeringer en boligejer kan gøre. Designe et rum, der er æstetisk tiltalende og funktionel er afgørende. Afhængigt af budgettet, kan et badeværelse omforme være så simpelt som en ny frakke af maling eller så omfattende som en komplet head-to-toe opdatering, herunder nye gulve, brugerdefinerede kabinetter og nyt inventar. Før virksomheden et projekt, skal et par beslutninger træffes.

Stil og Layout

Identifikation af en typografi og layout er vigtigt første trin til ethvert badeværelse remodel. En række kilder vil hjælpe med denne beslutning; Internettet tilbyder snesevis af hjemmesider på home decor stil, mens de fleste hjem forbedring butikker funktionen bøger og blade med how-to guider og aids i med succes at skabe det ønskede udseende. Moderne stil, for eksempel, er rene, enkelt og overskueligt. Vælg squared-off figurer over afrundet ones, chrome hardware og lyse farvet accenter. Landlig stil, på den anden side er mere afslappet og omfavner patriotiske farver i rød, hvid og blå toner. Kabinet er normalt en varm træ farve med poleret nikkel eller kobber hardware. Layout er forholdsvis enkel med badeværelse men vil variere meget afhængigt af den tilgængelige plads. Alle badeværelser vil kræve et toilet, håndvask og badekar opsætning, den nøjagtige layout der kan besluttes ved hjælp af et computerbaseret designprogram eller ved at rådføre sig med en entreprenør. De mest udbredte opsætninger omfatter U-form, hvor plumbed stykker er mod tre vægge eller firkantede setup, hvor disse stykker er angivet på fire vægge.

Finish

Finish anvendes til badeværelse overflader--gulve, kabinetter og endda væggene--aids i samler det overordnede udseende. Finish er tilgængelige for hver stil, farvepalet og design tænkelige; hvert valg vil komme med sine egne fordele og ulemper, og muligheder vil variere meget på budgettet. Høje ende gulvbelægning muligheder omfatter sten, fliser eller træ mens linoleum, vinyl og beton kan være ideel for budget-bevidste bygger. Vægbeklædning og farve, bordplader, kabinet materialer og hardware er alle overflader, der skal overvejes i designfasen.

Kampprogram

Inventar, herunder toilet, håndvask og badekar, er centrale elementer i enhver vellykket remodel. Disse stykker vil ofte vælges baseret på pris og bør afspejle stilen i badeværelset. For ældre boliger eller designere på et budget, kan at holde eksisterende inventar og få dem dukket op igen være mere omkostningseffektivt. Opsøge forskellige typografier eller farver er så nemt som søgning på internettet eller til den lokale hjem forbedring butik. Selvom hvid og derivater er de mest udbredte, producerer de fleste producenter inventar i fed, lyse røde, sort og andre farver.

Leje en entreprenør

Mest succesfulde remodels vil kræve input fra en erfaren entreprenør. Disse fagfolk er især nyttige for uerfarne husejere, og kan hjælpe med budgetplanlægning, layout og udførelse. Før en beslutning, indsamle bud fra konkurrerende kontorer, og grundigt forskning hver udbyder. Opsøge entreprenører med en god lokal omdømme og dem, der giver billeder af tidligere job, og få kontaktoplysninger for referencer. Få skrevet skøn og en tidslinje for Hvornår jobs skal være afsluttet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com