Trin i Replastering din Pool dig selv

March 5

Gips pools er en af de mest almindelige pool valg. Over tid, gips begynder at vise slid og begynder at få udstenede på grund af alder. Kemikalier tilføjet gennem årene begynder at spise løs på swimmingpoolens finish. Det anbefales, at en swimmingpool er re pudsede omkring hvert 20 år. Mange mennesker vælger for at gøre dette mere ofte for at opretholde en pool god finish. Der er en bred vifte af gips finish på markedet. Mange valgmuligheder i farve og type finish er nu tilgængelige. Uanset gips, du vælger, trin til forberedelse og programmet forbliver de samme.

Instruktioner

•Udtøm og forberede poolen. Check med county miljømæssige afdeling om tømning bassinvandet. Du kan blive bedt om at fjerne alle klor fra puljen før afløb, som er en god idé alligevel. Klor udbetalt til en stream eller plante område kan forårsage skade. Produkterne findes der tegne klor og kan fås derhjemme udbuddet Centre.

Åbn de hydrostatiske relief ventiler fordelt over hele gulvet i poolen. De er typisk placeret i både overfladisk og dyb ender. De er pudset og skal flishugges ud og udsat før du Skru og fjern dem. Dette giver det overskydende vand under pool til at flyde ind i puljen og skal pumpes ud. Dykkede sump pumper og de ledsagende gummi slanger kan lejes på din lokale hjem forsyning center.

•Kontrollér pool overflade revner, skader og andre defekter efter dræning. Reparere disse områder med en blanding af grå Portland cement sand og en høj latex akryl-bonding agent. Tillad reparationer tørre grundigt. Sand de reparerede områder med 80 grus våd/tør sandpapir. Give en yderligere slibning med 120 grus våd/tør sandpapir til at efterlade en glat finish.

•Acid vaske poolen. Du stripping et lille lag af gips, udsætter frisk gips under og fjerne pletter. Omhyggeligt gælde denne fortyndede syre, generelt saltsyre, specielt som anvist af fabrikanten. Skyl pool grundigt med vand for at fjerne alle syre.

•Mix gips efter brugsanvisningen. Anvend 1/2-inch tyk gips pool overflade, med lange strøg med murske. Arbejde dette til en hård, glat finish, ligesom glasur en kage. Flytte så hurtigt som muligt. Målet er at få friske gips under vandet inden for kortest tid.

•Fyld pool med høj kvalitet vand og tilføje klor. Når puljen er begyndt at fylde med vand, skal ikke slukke vandet indtil den er fuld.

Tips & advarsler

  • Alle elementer og værktøjer til brug for projektet kan fås hos lokale hjem forsyning servicecentre. Assistenter på disse centre er også tilgængelige til at besvare spørgsmål og komme med anbefalinger vedrørende forskellige produkter.
  • Tidlig morgen og sen eftermiddag anbefales som de bedste tidspunkter til gips.
  • Denne nye gips slut hærder under vand i det første år efter det er klistret.
  • Manglende evne til at holde vandet flyder indtil poolen er fuld kan resultere i stress eller krympning revner eller en permanent vand linje på den ny gips.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com