Trin & omkostninger at erstatte døre med vinduer

October 26

Trin & omkostninger at erstatte døre med vinduer

Hvis du planlægger en omfattende renovering i dit hjem, kan du opdage, at en ny plantegning eliminerer behovet for en udvendig dør. Da dørene uundgåeligt miste varme, giver undertiden det mening at erstatte en udvendig dør med et vindue. Dette er ikke en vanskelig proces, og kan endda være lettere end at sætte et vindue i en eksisterende mur.

At fjerne den gamle dør

En del af processen med at erstatte en dør med et vindue vil blive billigere, hvis du gør det selv. Hyre professionelle ofte koster mere end de materialer, de installerer. Enhver med et koben og viljen til at gøre jobbet kan fjerne en gammel dør.

Tage døren ud af sine hængsler og derefter lirke ud indvendig og udvendig trim. Dette vil efterlade kanterne af doorjamb udsat. Jamb er sandsynligvis naglet til den omgivende væg indramning. Brug en sawzall til at skære disse negle alle vej rundt, så du bør kunne skubbe jamb lige ud.

Vinduet dimensionering

Erhverve et vindue, der er den samme bredde som den gamle dør vil gøre processen nem. Hvis vinduet er væsentligt smallere, bliver du nødt til at lappe i væggen, og hvis det er større, du bliver nødt til at forstørre det hul, som døren var i. Hvis vinduet er samme bredde som døren, er alt du behøver at gøre patch i den nederste del af væggen, forlader en åbning, der er i samme højde som det nye vindue. Efterbehandling af den indre væg er bare et spørgsmål om nogle drywall, spackle og maling.

Ydervæg, afhængigt af dens materiale, kan være mere kompliceret. Du kan blive konfronteret med valget mellem en synlig patch og fjernelse af en anselig område af sidespor for at dække over den lappet væg usynligt.

Installation af det nye vindue

Det nye vindue i den nye åbning og stabilisere det ved at sætte afstandsstykker mellem ydersiden af vinduesrammen og væg indramning. Tjek den rude holdning med et niveau. Afhængigt af stilen af vinduet, kan du sikkert det ved sømning gennem rammen ind i væggen studs eller ved at placere en flange mod ansigtet af væggen og sikre det med søm eller skruer.

Når vinduet er sikret på plads, skal den kløft, der er tilbage mellem det og væg indramning skal udfyldes med isolering eller ekspanderende skum. Efter at anvende indvendig og udvendig trim.

Omkostninger

Omkostningerne ved et vindue kan variere meget afhængigt af dens effektivitet og dens materialer. Du kan spare en masse penge ved at købe en brugt vindue, hvis du kan finde en passende størrelse. Træ indrammet vinduer er dyrere end vinyl, og hi-tech, argon fyldt windows (en gas, der reducerer varmeoverførsel) vil koste mere end dobbelt paned vinduer med en vakuum plads mellem dem. Vinduer, der åbnes koste mere end faste vinduer.

Generelt kan du forvente at tilbringe mellem $250 og $500 for en specialbygget oplukkeligt vindue af gennemsnitsstørrelse, men hvis du får meget heldig kan du finde en lignende vindue på en arkitektonisk bjærgning butik for under $100.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com