Trin til at gøre en træ fuglebur

December 8

Trin til at gøre en træ fuglebur

Når du vælger den perfekte bur for jeres fjedrede venner, skal du overveje en række faktorer. Første skal være buret bred nok til fuglen at strække sine vinger uden at røre siderne, og tillader den fugl til at bevæge sig let. For det andet skal buret være mindst fire gange din fugl højde at tillade fuglen til at klatre. Endelig skal buret gøres fra en sikker materiale. Kontroller, at alle disse behov bliver opfyldt ved at opbygge din egen træ bur.

Instruktioner

•Router en rille i siden af to af de 18-tommer træstykker og to af de 24-tommer træstykker. Center groove lige langt fra enten kant af træ og skære den 1/8-tommer-ved-18 inches. En router er en træ-arbejdende enhed bruges til at gouge ud en rille.

•Drill 1/4-inch huller langs længden af seks af de 18-tommer stykker af træ. Gøre dem 1/2 tomme dyb og plads dem hver 3/4 tommer. Det første hul bør starte 2-3/4 tommer i fra kanten og sidst på 2-3/4 tommer i fra anden kanten.

•Sæt fire af 18-tommer-stykker træ sammen til at skabe et kvadrat. Brug en af de routered brædder og tre af boards med huller. Placere dem så routered og borede kanterne alle opad. Sætte hjørner flush og klemme en linje af trælim langs længden af træ, hvor de mødes. Sikkert dem på plads ved hjælp af efterbehandling negle. Efterbehandling negle har mindre hoveder end standard negle. Når du hammer en efterbehandling søm, bør det være selv med yderkanten af træ. Dette er i bunden af buret. Gentag hele processen endnu en gang. Dette skaber toppen af buret.

•Sæt fire 24-tommer stykker af træ til toppen af den nederste firkant. Disse er sidestøtter til buret. Placer en vinkelret på hver af de fire hjørner. Placer routered stykker står over for hinanden på begge sider af 18-tommer routered stykke. Brug træ lim hvor brikkerne mødes og derefter efterbehandling negle for at sikre dem på plads.

•Measure og tegne en 6-tommer-ved-4-tommer rektangel ind i midten af 18-1/2 tommer krydsfiner plade. Skære rektanglet. Tillægge center kanten af varmerør af metal hinge. Knytte én skrue gennem hver af de to huller af hængslet. Skruerne gå gennem hullet og i skoven. Fastgør anden enden af hængsel til toppen af udskæring i det store stykke krydsfiner. Vedhæfte en krog og øje lukning til den nederste kant af krydsfiner og udskæring hvor de mødes.

•Fyld huller i bunden firkantet med træ lim. Indsæt en dyvel stang i hver af hullerne. Fyld routered riller på den nederste firkant og sidepieces med trælim. Skub krydsfiner stykke ind i rillerne. Du ved, har en for det meste konstrueret bur uden en top.

•Fyld huller og routered groove med træ lim på toppen firkantet. Placer den oven på de fire sidepieces du fastgjort i trin 2. Anbring det så dyvel stænger passer i hullerne du boret. Sikkert det på plads med den samme metode af træ lim og efterbehandling negle.

•Sæt, en af 20-tommer krydsfiner plader på toppen af den beregnede bur. Bruge efterbehandling negle til at fastgøre det på plads. Gentag dette med den anden 20-tommer krydsfiner plade på bunden af buret til at fuldføre den.

Tips & advarsler

  • Dette projekt er for en fugl er på størrelse med en lille Parakit eller Kanariske. Hvis din fugl er større, justere størrelsen i overensstemmelse hermed.
  • Brug ubehandlet tømmer for at forhindre skade på fuglen.
  • Tilsæt vand og mad retter, siddepinde og legetøj som ønsket. Linje i bunden af buret med avisen eller engangs aluminium pander til fange af fugleklatter.
  • Sted konkurrerede buret på et stativ eller tabel.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com