Trin til at opbygge en brugerdefineret flise brusebad

November 17

Trin til at opbygge en brugerdefineret flise brusebad

Introducere dit badeværelse til en opdateret stilfuldt design med en brugerdefineret flise brusebad. Med de mange valg af fliser og brusebad inventar til rådighed, kan boligejere designe deres drøm bruser fra start til slut. Mens bygge en flise brusebad er en nem måde at øge værdien af dit hjem og opdatere fornemmelsen af dit badeværelse, er bygge det en udfordrende projekt, der kræver præcise målinger til at give professionelle resultater.

Design

Tilbringe tid at vælge og koordinere fliser til dit badeværelse brusebad. Større fliser vil installere hurtigere og mindre tid end indstilling mindre fliser, men den største bekymring er at få det udseende, som du ønsker dit badeværelse brusebad at have.

Vove sig ind i flise kombinationer at tilføje endnu mere karakter til din bruser design. Supplere din større fliser med koordinerende 1-tomme glas fliser i dekorative væg design.

Koordinere fliser til gulvet med fliser til væg. Visse typer af fliser kan bruges på både til væg og gulv, eller den samme flise design er oftentimes fås i både væg og gulv fliser. For funktion er det vigtigste at vælge en tekstureret gulv fliser, der vil forhindre skred i bruseren, når gulvet er vådt.

Vil din flise brusebad har ekstra funktioner, såsom en sæbeskål, en hylde eller en indbygget siddende bænk? Ekstra fliser og flise tilbehør vil gøre disse tilføjelser blend problemfrit med din bruser design.

VVS

Medmindre du har erfaring med VVS, overlade det til professionelle. Arbejde med dem til at bestemme den bedste placering for bruser i badeværelset og også den bedste placering i gulvet til brusebad drain. En professionel VVS installation vil spare dig den indviklede opgave at finde ud af den korrekte målinger og holdninger af bruserør.

Ramme

Ramme ud af din bruser plads til at definere det fra resten af badeværelset. Den eneste kløft mellem en bruseniche og badeværelset kan være bare en glasdør eller væg; nogle områder af bruseren kan stadig skal udformes ud af vigtigste væggen.

Vær særlig opmærksom ramme af dit brusebad og dens design, da det er "knogler" af bruseren. Dens vægge og gulve skal sættes fast i sted og robust nok til at bære vægten af fliserne.

Base

Opbygge din bruser fra bunden. Bruseren pan er den vigtigste del af bruseren, og det skal være i stand til at støtte flere hundrede pounds af vægt uden nogen giver. Bunden af bruseren skal også være sat korrekt mod gulvafløb at undgå uhygiejniske stående puljer af vand i din bruser.

Bruge tunge vand hindringer for at line undergulvet og lavere væggene i bruseren. Dette vil forhindre vand eller fugt nedsivning på undergulvet, i tilfælde af at en flise eller injektionsmørtel linje bliver krakket.

Bruge beton til skråner bruseren base mod afløbet. Glat overfladen af betonen til at gøre det let at installere flise.

Vægge

Styrke holdbarheden af dit brusebad vægge med konkrete backer bestyrelser. Installere en fugt barriere over vægge først at stoppe fugten fra at nå de underliggende vægmaterialer. Det er bedst at dække væggene top til bund med konkrete backer bestyrelser. Caulk sømme med vandtætte caulking og forsegle beton backer bestyrelsen før du installerer flise.

Flise

Flise væggene først, efter flise designmønstre valgt for bruseren. Arbejde fra bunden op ved hjælp af flise mørtel at holde fliser på væggen, og kontroller, at hver flise er niveau og fordelt jævnt før de. Skær fliser med en flise kutter, som du når ulige hjørner og små huller. Injektionsmørtel vægfliser før fliser på gulvet, som er flise på samme måde som væggene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com