Trin til at planlægge et køkken renovering

October 17

Trin til at planlægge et køkken renovering

Da køkkenet er en af de mest udnyttede værelser i huset--ikke at nævne en af de mest almindeligt remodeled værelser i et hjem--er at sikre en hurtig, vellykket renovering kritisk. Oprettelse af en plan for hvordan man kan tackle sådanne en renovering kan hjælpe med at holde projektet på sporet og inden for budgettet.

Udtænke en Plan

Brug computersoftware eller tjenester af en professionel arkitekt, tegne det aktuelle layout af køkken, at bemærke alle stikkontakter, VVS linjer, døre og vinduer. Oprette en ønskeliste af elementer og forestiller det endelige produkt. Find eksempler i magasiner og bøger, eller prøver af farver eller gulvbelægning fra home-forbedring butikker, til at skabe en vision. Også, mobilisere hjælp af en designer, specifikt en køkken planner, kan hjælpe dig med at eftertænksomt maksimere plads, opbevaring og placering af apparater til at skabe den bedste flow i rummet. Oprette et budget for projektet, så alle involverede parter er klar over de forventede udgifter.

Find en entreprenør

Bede venner om en velrenommeret entreprenør eller gøre en blind søgen efter entreprenører i dit område. I begge tilfælde anmode om mindst 3 referencer, den nyere jo bedre. Spørg referencer om entreprenørens arbejdsvaner, hvis projektet opholdt sig på budgettet, hvis der var uautoriserede materialer ændringer der blev foretaget, og hvis noget gik galt under projektet. Når en entreprenør er valgt, diskutere detaljer og visioner for projektet med ham.

Vælg apparater omhyggeligt

Apparater kan variere af hundredvis af dollars fra butik til butik, hvilket gør det afgørende at shoppe rundt til at sikre den bedste værdi. Se nærmere på brænder varmeydelse (BTUs) på et komfur, da der er en bred vifte mellem modeller og mærker, og vælge mere energieffektive apparater til at spare penge på driftsomkostningerne. Også overveje sikkerhedsfunktioner såsom Klik-og-turn drejeknapper, og hverdagens bekvemmelighed funktioner, såsom fingeraftryk-resistent overflader, der kan gøre regelmæssig rengøring nemmere.

Ekstra Tip

Aldrig betale en entreprenør det fulde beløb forud for et projekt. Som hovedregel, ikke betale enhver entreprenør mere end 30 procent af de samlede omkostninger ved jobbet op foran. Dette beløb vil være nok til at dække oprindelige materialer for at starte projektet, og planlagte, forudbestemt betalinger bør følge efter afslutningen af gensidigt aftalte faser af renoveringen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com