Trin til omlakering en kvist

August 14

Trin til omlakering en kvist

Dit hjems loftet kan tilbyde en attraktiv mulighed, når det gælder om at finde yderligere beboelsesrum. Eftermontering en generøst proportioneret loftet i en charmerende hjem teater, kan kontor, soveværelse eller spille plads tilføje hundredvis af kvadratfod af nyligt nyttige plads. Men loftsrum makeovers er ikke nem renovering på grund af flere særlige omstændigheder. Giver disse omstændigheder masser af tanke på forhånd kan forebygge alvorlige fejl i planlægningen.

Loftshøjder

Mange Fællesskaber fastsat et minimum af 7 fødder til loftshøjder i "besætte-stand" værelser. Selv om loftet "knæ vægge" er acceptable og vil give muligheder for opbevaring, har en nyttig og kode-kompatible kvist 7-fods lofter over en god del af rummet, ikke bare ned i midten. Hvis denne højde ikke er fås uden en komplet udskiftning af taget, kan en kvist makeover ikke være omkostningseffektivt. Det betaler sig at tage målinger og overveje dette problem før smedning videre med yderligere planer.

Trappe adgang

Lokale bygningsreglementer angive også normalt slags trappe adgang der tillades for en ny loftsværelse. Pull-down lejdere, der kan i øjeblikket giver adgang til loftet ikke vil passere mønstre i de fleste koder, hvilket betyder, at du bliver nødt til at konstruere en ordentlig trappe. Før venturing videre med planlægning, bestemme omkostningen for en trappe med hensyn til materialer, arbejdskraft og tabet af vigtigste gulvplads behov for trappen. Hvis disse omkostninger opvejer fordelene, en kvist makeover kan ikke være den bedste løsning efter alle. Selvom vindeltrapper generelt optager mindre plads end traditionelle trapper, er åben spiral trappen ofte farlige, især for små børn. Vindeltrapper også gøre flytter store stykker af møbler i loftet meget vanskeligt.

VVS problemer

Nuværende varme, ventilation og køling (HVAC) udstyr i dit hjem kan være utilstrækkelige til køling og opvarmning loftet også. Rådføre sig med en VVS ekspert til at afgøre, om din nuværende ovn og klimaanlæg enheder kan støtte en anden sal i rummet, eller om en opgradering i udstyr er nødvendigt. Tilføje separate opvarmning og afkøling enheder til loftet, i form af elektriske baseboard varmeapparater og vindue air conditioners, er ofte mere omkostningseffektiv end at erstatte dit nuværende HVAC-anlæg.

Gulvet styrken

Typen af strøer indbygget i dit hjem lofter kan ikke være stærk nok til at fungere som et gulv for de nye loftsrum rum. Tale med en bygningsingeniør til at finde ud af, hvis du bliver nødt til at oksekød op kvist etage strøer overholder lokale kodekser.

Elektriske Service

Planlæg at tilføje et nyt kredsløb til hjemmets vigtigste service boks og køre linjer fra boksen service op til de nye loftsværelse. Dette er især vigtigt, hvis du vil varme rummet med elektriske baseboard varmeapparater. Hyre en autoriseret elektriker for dette arbejde og har arbejdet inspiceres før du fortsætter.

Windows

Føje windows til loftsrum, enten i form af kvistvinduer eller ovenlys, vil stige i værdi og nydelse af den nye plads. Funktionel windows kan også hjælpe at køle og ventilere den nye loftsværelse.

Isolering

Isolere nye vægge og lofter. Installere blæst-in eller valsede isolering mellem tagdækning og den nye gipsvæg. Undgå at blande sig med den nuværende ventilationssystem til tag, men. Tale med en entreprenør om at bevare etageadskillelsen og ridge ventilationskanaler, samt eventuelle gavl udluftning eller hele huset fan, så at dit hus vil fortsætte med at trække vejret korrekt.

Vægge og gulve

Afslutte vægge og lofter med drywall for den bedste isolering og mest attraktive endelige udseende i rummet. Dække gulve med trægulve, linoleum eller tæpper som ønsket. Husk at tæpper vil give et ekstra lag af lydisolering mellem kvistværelse og værelserne nedenfor.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com