Trin til opbygning af dit hjem

October 3

Trin til opbygning af dit hjem

Opbygge dit hjem kan komme med udfordringer, problemer og mange uforudsete udgifter og tilbageslag. Det er en langvarig proces fra tilladelserne til tag spær. Kompleksiteten af byggeprocessen betyder købere ønsker at opbygge et hjem fra jorden skal håbe på bedst, men forberede sig på værst. Indsigtsfulde købere vil fuldføre rigelig forskning før du tager på hjem byggeprocessen og sørge for alle nødvendige trin er afsluttet, fast om grundlaget for succes.

Instruktioner

•Visit en långiver, der er specialiseret i byggeri lån. De har en anden proces for fastlæggelse af rimelige priser for husejere og tale med en specialist på dette område er afgørende. De fleste långivere tilbyde byggeri lån og har ekspert lån officerer på lokale afdelinger. Begynd din søgning hos din lokale bank. Kende begrænsningerne for hvor meget home kan du begynde bygningen før at komme under kontrakt og finde du kan have bidt mere end man kan bage finansielt.

•Indstil din placering. Fast ejendom Køb indebære normalt hvordan ønskeligt en køber finder et bestemt sted eller område. Homebuyers bør konsultere en lokal ejendomsmægler med speciale i jord salg til at indsnævre ledig jord udlagt til boligbyggeri. Agenten kan også hjælpe dig i bestemme lotstørrelse, servitutter og andre elementer, der er specifikke for fast ejendom og kan hjælpe dig kan købe jord, før du begynder at bygge.

•Vælg en bygherre. Når du bruger en ejendomsmægler, kan dette være en let opgave, da de fleste agenter er bekendt med brugerdefinerede bygherrer i et område og kan give en henvisning, baseret på erfaring og ry Builder.

•Meet med bygherre til at vælge og tilpasse en plantegning. Denne proces kan tage et par timer eller et par uger, afhængigt af mængden af tilpassede ændringer eller modifikationer af du ønsker at gøre til en plantegning. De fleste brugerdefinerede bygherrer har en showroom indstilling vælges og prøver, der kan hjælpe med at gøre processen lettere.

Benytte lejligheden til at drøfte ethvert spørgsmål eller problemer du har med bygherre og fastlægge en tidsplan for afslutningen af byggeriet. I de fleste områder, vil builder være i stand til at hjælpe med at opnå tilladelser og at hjælpe med legalities af bygningen. Hvis bygherren ikke, bliver din ejendomsmægler købedygtig lave altså.

•Sign kontrakten med entreprenøren. Bygherren vil forlange efterprøvelse fra din bank for et byggeri lån. Det er vigtigt at nævne her, at bygherrer ofte arbejde med långivere, der er specialiseret i byggeri lån, således, hvis du ikke var vellykket er at sikre et byggeri lån en bygherre kan have en henstilling.

Kontrakten kræver, at du til udrakte alvor penge, som du vil modtage bør du være i stand til tæt på huset på målstregen i byggeri på grund af varer, der var værftets skyld. Alvor penge indskud vil typisk være svarende til 1 procent af salgsprisen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com