Trinvise flisebelægning et Backsplash

July 5

Backsplashes er funktionelle, selvfølgelig--de forhindrer vand skader på væggen - men de bør også være et designelement i dit køkken, binde køkkenbordet ind i væggen visuelt. Du kan vælge enhver størrelse og stil af flisebelægning du ønsker, men husk på de funktionelle Hovedformålet med backsplash og sørg for, at fliserne er godt forseglet mod vand.

Forberedelse

Finde ud af, præcis hvor du ønsker din backsplash, og markere disse linjer på væggen. Generelt en backsplash kommer op på mindst fire inches off køkkenbordet, men kan gå så højt som undersiden af de overskabe. (Hvis du vil stoppe backsplash halvvejs op ad væggen, Sørg for det er i en højde, der vil rumme fuld fliser, så du ikke behøver splint-nedskæringer på toppen eller bunden.) Montere 1/4-inch cement board over området backsplash, ved hjælp af Carpenters lim og gipsvæg skruer. Udfylde alle sømme mellem cement board stykker med thinset mørtel. Sand det glat når det tørrer. Caulk langs den skillevej, hvor cement bestyrelse mødes køkkenbordet.

Layout og Installation

Bruge en plan og blyant til at lægge linjer for dine fliser. Hvis din bordplade er beklædt med samme fliser, der går på backsplash, lægge dem så injektionsmørtel mellemrum mellem køkkenbordet fliser i linje med dem på backsplash. Hvis bordpladen er ikke den samme flise, så læg backsplash fliser fra midten af hver span. Montere fliser ved at udbrede thinset mørtel på cement board med et hakket murske og trykke på fliserne på plads. Forlade en 1/8-tomme rum mellem hver flise. Bruge en wetsaw til at foretage eventuelle nødvendige nedskæringer omkring stikdåser eller andre forhindringer.

Fugning og tætning

Når flisen har angivet, Bland din injektionsmørtel til sammenhæng i tykt mudder. Lad det sidde i spanden i 10 minutter, så tryk den på linjer mellem fliserne med en gummi fuger murske. Lad det sidde i linjerne for et minut og derefter bruge en fugtig svamp til at tørre ned hele backsplash, tager den overskydende fugemasse ud flise, men overlader det i linjerne. Tillad injektionsmørtel til at sætte for to dage, derefter anvende en klar væske cementmørtel sealer på fugerne med en tynd pensel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com