Trinvise Roll tagdækning Installation

February 22

Trinvise Roll tagdækning Installation

Asfalt-baserede roll tagdækning er den mest populære roll tagdækning. Det er lavet af de samme materialer som helvedesild og bruges til lav-skråt tagdækning projekter, især skur, verandaer og garager. Tagmateriale er lagt på tværs af taget og overlappede med det forrige ark. Et underlag er ikke påkrævet; imidlertid vil installere et underlag forlænge levetiden på tagdækning. Roll tagdækning installationer kan vare fra 5 til 12 år.

Forberedelse

Ren tag dæk før du anvender roll tagdækning. Alle murbrokker, småsten, kviste eller skarpe genstande kan gennembore eller Vis gennem materialet. Erstatte kappematerialer eller strukturelle komponenter, der er beskadiget. Installer ikke roll tagsten medmindre temperaturen overstiger 45 grader Fahrenheit eller tagdækning kan knække. Placer roll tagdækning i et varmt og tørt sted foer paabegyndelsen af jobbet.

Installation retningslinjer

Montere metal drop kanter langs eave og River. River er kanterne af skrånende tagene. Start projektet ved at installere en 18 tommer-dækkende ark roll tagdækning i dalene. Dalene er områder mellem tag sektioner, som kanal vandet fra taget til jorden. Nail materiale 3/4 inches fra kanten af materiale om hver seks inches. Integrere tagdækning i et lag af tagdækning cement.

Næste, anvende en anden 36-tommer bred ark over det første ark og sikkert det på samme måde.

Skær et 17 tommer-dækkende starter strip og installere det langs tagets kant. Lå striben i en seng af tagdækning cement og søm det på plads. Starteren strip forhindrer, at vinden kom under det første kursus af roll tagsten og opløfte materialet.

Anvende den første række af roll tagdækning langs en kridtstreg, vrissede 35-1/2 inches fra kanten af taget. Tillade halv tomme af materiale til at hænge over kanten. Nail roll tagdækning med tre-tommer mellemrum omkring omkredsen af arket og trekvarte inches fra dæk.

Oprette lodrette fuger, et lag af cement og overlapper det første ark med seks inches. Sted negle på tre tommer interval langs slutningen af arket. Når du installerer den næste række roll tagdækning, anvende to inches af tagdækning cement langs den øverste kant tagdækning, der er på plads. Sørg for, at arket er lige og dækker cementen og fastgøres med søm.

Holde butt fuger mindst 18 inches fra hinanden. I dalene, spredes en seks-tommer brede lag af tagsten cement og overlapper med vigtigste ark tagdækning en tomme fra midten af dalen. Sikre ark hver tre inches.

Vent rør, sted en 24 tommer firkantet stykke af tagdækning over røret. Integrere det i et lag af cement og fastgør med negle. Overlay dette stykke med de vigtigste tagdækning. På toppen af taget, Fastgør en kridtstreg 5-1/2 inches fra toppen og på hver side af højderyggen. Spredt tre inches af tagdækning cement over linjerne og lægge en 12 tommer bred strimmel roll tagdækning flush med linier på hver side. Sikre ridge ark ¾-tommer fra kanter og tre inches langs omkredsen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com