Trinvise solpanel celle designprocessen

November 19

Tagterrasse solpaneler er ét element af en solcelle (der producerer elektricitet) solar system. Panelerne er opbygget af celler, der varierer i størrelse og form. Panelerne er placeret sammen i en matrix til at konsolidere energiproduktion. Dette array kanaler jævnstrøm til en inverter, der omdanner jævnstrøm til vekselstrøm til hjemmebrug, opbevaring i solar batterier eller magt sendt til gitteret. Solceller er de frontline komponenter af fotovoltaiske solcelleanlæg.

Materialer

Solceller skal absorbere lys med en høj grad af effektivitet. Intensiteten af solens stråler ophidse den atomare struktur af halvledermaterialer gør op solcellen. Fælles halvledere er cadmium telluride, gallium arsenide, kobber indium diselenide og silicium. Det amerikanske Department of Energy bruger silicium til at illustrere solcelle konstruktion. Silicium var de første semiconductor forskere bruges til solcelle eksperimenter. Det gav de bedste resultater, og det er den mest almindelige halvleder fundet i solpaneler.

Elektricitet produceres når sollys er absorberes af halvleder skaber en reaktion, der ændrer den atomare struktur af halvleder. Den energi, der genereres af denne reaktion omdannes til elektrisk strøm i et elektrisk felt. For at oprette denne elektrisk felt, er halvleder dopede (mættet) med fosfor og boron.

Hvis du vil aktivere solcelle til at absorbere lys, er en antireflective belægning anvendt på cellen.

I rækkefølge for halvleder at gennemføre energi til et bestemt sted, anvendes aluminiseret ledende materiale som giver mulighed for løbende at kunne realiseres.

Design

En solcelle er en wafer-tynd skive af halvleder, typisk silicium. Ene side af silicium har været dopet med fosfor til at skabe et positivt ladede halvt. Anden siden er dopet med boron at skabe et negativt ladede halvt. Disse halvdele er placeret sammen og rummet mellem dem er det elektriske felt. Det elektriske felt er det sted, hvor sollyset omdannes til energi.

Overfladen af cellen er kemisk ætset, minutiøst ridset, så at nogen reflekterede lys absorberes af takkede kanter. Dette øger effektiviteten af cellen.

Den aluminiseret ledende materiale er placeret på positive (bagsiden) overfladen af cellen.

Alle celler er testet, og ifølge Florida Solar Energy Center, kategoriseres af niveauer af nuværende output.

Solceller er medlem af andre celler form celle kredsløb, som er grundlaget for solcellemoduler eller solpaneler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com