Trinvise værelse Remodeling

June 22

Remodeling et hjem er et stort projekt og kan være overvældende ved første. Selvom du måske ønsker at gøre alt på én gang, er det vigtigt at renovere dit hjem rum for rum. Når det kommer til remodellering et værelse, er det vigtigt at forskning og forberede ordentligt, så du ikke spilder nogen tid eller penge. Tage værelse remodeling trin for trin, efterbehandling hvert projekt, før du starter en anden.

Forberedelse

Før du begynder dit værelse renovering, oprette en plan for hvad du forestiller dig i rummet. Hvad er dine planer for rum? Er det hvor du vil tilbringe det meste af din tid, eller er det en stue for virksomheden? Også tænke på designet og udsmykning aspekter af rummet. Leder du efter noget mere moderne eller klassisk? Vil du det at være barn - og pet-kammeratlig?

Når du har fundet svar på alle disse spørgsmål, skitsere et budget for remodel i rummet. Sæt dit budget ifølge udgifter til materialer og arbejdskraft, at holde i sindet muligt leveringsgebyrer og andre uventede udgifter. Endelig sat en tidslinje for hvornår du har brug for plads gjort, og husk at hvis du har et presserende tidslinje, dette kan øge omkostningerne af dele og arbejdskraft samt. Når du har udarbejdet en plan for dit værelse renovering, fjerne alle møbler, lamper og vægtæpper så du kan begynde at male.

Maleri

Begynder ved at male loftet i rummet. Loftet er en af de mere oversete områder i huset, og det sandsynligvis brug for en ny maling job. Et frisk lag hvid maling vil lyse værelse og gøre rummet straks se nye. Næste, reparere eventuelle huller eller mangler i væggene og tillade reparationer tørre fuldstændigt. Prime og male væggene, være omhyggelig med ikke at få maling på den nymalede loft.

Belysning

Opdaterede lysarmaturer er en større nødvendighed i værelse remodellering. Lysarmaturer, der er forældede kan nedbringe den samlede udseendet af rummet. Tjek butikker hjem design for lysarmaturer, der passer til dit tema og også mening med ledninger i dit hjem. Husk på huller fra tidligere lamper og søge efter nye armaturer, der bliver ordentligt dække hullerne. Også tænke på farver i rummet og enhver anden indretning, du vil bruge. For eksempel, hvis du har en masse guld billedrammer, kan du bruge guld lamper i modsætning til sølv.

Gulve

Når du vælger gulve til din nyligt remodeled værelse, tror om hvad rummet skal bruges til. Hvis du udformer en legerum, kan du undgå tæpper eller vælge smudsafvisende tæpper i tilfælde af udslip. Dog kan du ønsker tæpper i soveværelse eller alrum til en mere hyggelig effekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com