Trinvise Walk-In flise brusebad

January 24

I modsætning til standard brusere, som har korte sidevægge, der holder vandet inde, indgangen til brusekabine sidde på samme niveau som badeværelsesgulvet. Da Bruserne har ingen vægge, skal bruseniche gulve være bygget på en skråning at forhindrer vand fra siver ud. Når en walk-in bruser floor har det korrekte layout, dække brusebad med vandtæt materiale, såsom keramik eller porcelæn fliser.

Instruktioner

•Measure bredde, ønskede at gøre walk-in bruser floor i begge retninger på tværs af et område for den sal, der har et afløb. Find afløbet på bagkant af walk-in-bruser eller i midten af bruseren plads. Markere målinger med malertape.

•Klippe ud af enhver Gulvbelægning i området inde malertape. Skære vinyl eller linoleum gulvbelægning med en hobbykniv, skræl det op og sand ikke klæbestof fra gulvets overflade. Brug en skruetrækker og hammer for at mejsel op fuger mellem fliserne i et flisegulv, brug en flise så skæres i fuld fliser i gulvet og fjerne selvklæbende gennem slibning.

•Klippe i gulvbrædder af undergulvet lige inden malertape ved hjælp af en rundsav med vingesæt i den samme dybde som bredde af gulvbrædderne. Bruge en hammer til at lirke op gulvbrædder fra området brusekabine.

•Trim bjælker ned i området af undergulvet hvor du fjernet gulvbrædderne. Skær i enderne af del af hver tværbjælke, der vises i åbningen af gulvet med en rundsav til en 3 tommers dybde, og derefter skære ned på længden med sav til at fjerne 3 inches af træ mellem de oprindelige nedskæringer.

•Tag en måling fra en tværbjælke til den næste til at bestemme afstanden mellem dem. Tage en anden måling langs tværbjælke fra den ene side af åbningen til den anden for at bestemme afstanden. Skære nok stykker af træ fra et træ bord, der er præcis ¾-tommer kortere end højden af de bjælker, der forbliver i gulvet til at placere en bord hver 6 inches mellem strøer.

•Nail bestyrelser, du har anbragt mellem strøer til strøer. Klip et stykke krydsfiner til at passe i rummet mellem de træ bjælker. Hold stykke krydsfiner ved siden af træstykker du placeret mellem strøer, markere kanten af krydsfiner hvor bestyrelser røre og derefter søm i stykker i krydsfiner i beliggenhed direkte overfor mærker du har lavet til at fastgøre dem til skrå brædderne.

•Sæt ned en vinyl brusebad liner, finde afløb under liner og skæres et hul til afløb med en hobbykniv. Tillægge krydsfiner overfladen med vandtæt lim liner.

•Mix mørtel efter anvisningerne på emballagen, og sprede mørtel ind i åbningen, som du har oprettet med en flad murske. Mens spredning, skråne mørtel, så de måler ca 1-tommer i højde ved afløbet og sidder på kanten af gulvet på de udvendige kanter, minus højden af fliser, som ½-tommer. Lad mørtel tørre i 48 timer.

•Spread thinset mørtel over brusekabine base og sted fliser med fliser afstandsstykker mellem dem over gulvets overflade. Lad fliser tør og anvende fuger mellem fliser og fuger omkring flise kanter. Når injektionsmørtel og mørtel tørre, gå over injektionsmørtel og tætnes områder af fliser med vandtæt fugemasse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com