Troldmanden fra Oz ideer til børneværelser

August 5

Troldmanden fra Oz ideer til børneværelser

Forkæl dit barn, som du dekorere et "Troldmanden fra Oz" værelse. Tilskynde hendes fantasi, som hun udforsker de undere og tegn i denne berømte børns historie og film. Vælge scener skildrer i din indretning og balance disse med tegnene, når du opretter en dejlig frikvarter erfaring dit barn kan aldrig glemme.

Vægge

Life-size overføringsbilleder af Dorothy og hendes venner linje væggen skildrer forskellige scener fra Oz, som Munchkinland, Emerald City og de valmuemarker. Måske kan du foretrækker en vægmaleri, der omfatter slottet af den onde heks og timeglasset tælle ned tid med de ruby tøfler. Maling farver til værelser spænder fra grøn fundet i Emerald City til ruby rød fra hjemmesko til den blå og hvid ternet kjole Dorothy bærer.

Gulvet

Et trægulv kan modtage en af flere maling behandlinger. Nogle mulige behandlinger omfatter et vægmaleri scene i Munchkinland hvor den gule mursten vejen begynder eller måske spor af den gule mursten vejen med færdselstavler steder Dorothy går. En græs område med Valmue blomster kan males på gulvet eller måske klipper og bjerge af hekse castle. En anden mulighed omfatter en græs grøn tæppe på gulvet med gulvtæppet kvadrater skåret i brick form og arrangeret i form af den gule mursten vejen.

Loft

Bringe loft design. En varm luftballon flyder på tværs af en sky fyldte himlen eller måske en stor boble, delvis åben, så du kan se Glenda den gode heks. Eller hvirvler af grå indeholder Dorothys hjem, kvinde cykel den onde heks flyvende om hendes kost og hendes flyvende håndlangere. En anden mulighed omfatter hængende en varm luft ballon vindpose eller en lille mobiltelefon i varmluftsballoner over vinduet og den onde heks på hendes kost i et hjørne, malet for at ligne hendes slot.

Tilbehør

Gruppere en sne globe samling af Dorothy og de forskellige figurer fra filmen sammen på en hylde ved siden af en samling af legetøj figurer af samme. Et vækkeur med Dorothy på toppen sidder ved siden af sengen for at minde om den lille, til at vågne op til skolen, mens et fugleskræmsel offerfund stearinlys indehaveren indeholder en LED candle for disse nætter han har søvnbesvær. Billedrammer byder Glenda den gode heks holde billeder af barnet i forskellige familieaktiviteter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com