Tromlen vil ikke arbejde i min Miele Aquarius vaskemaskine

October 22

Tromlen vil ikke arbejde i min Miele Aquarius vaskemaskine

Aquarius skive mærke er fremstillet af firmaet britiske Miele, en helt separat selskab fra General Electric-ejede Miele mærket baseret i Fairfield Connecticut. Tromlen i din Miele Aquarius skive bruges til at rotere og agitere tøj under rengøring for at bedre fjerne pletter og snavs end hvis tøjet var simpelthen tilbage til at suge. Almindeligt rapporterede problemer med Miele Aquarius tromlen stammer ofte fra den måde tøjvask er indlæst eller valg af vask.

Instruktioner

•Kontrollér, variabel spin skiven ikke er indstillet til "Ingen Spin." Placeret venstre program selector urskive, variabel spin dial giver dig mulighed at forhindre spinding tromlen, når vask finvask. Drej skiven til en anden indstilling og prøv din vask igen.

•Tryk på "Skyl Hold" knappen på kontrolpanelet. Når "Skyl Hold"-funktionen er aktiveret, erstattes spin cyklus af en periode af iblødsætning indtil trykkes en anden gang.

•Tag nogle elementer fra tromlen for at lette belastningen. Nogle belastninger kan være for tung for Miele Aquarius sikkert spin. Kontroller tøj ikke er bundter op og er gratis at flytte rundt inde i tromlen.

•Kontroller transit bolte er blevet fjernet fra bagsiden af vaskemaskinen. Fjern de plastkabinetter med en crosshead skruetrækker og skrue bolte med en 13-mm skruenøgle, indtil du kan se tre tråd ringe. Slide hver bolt på tværs, trække det ud og erstatte de plastkabinetter. Transit bolte holder tromlen på plads, mens apparatet er under transporten og kan skade maskinen, hvis efterladt på stedet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com