Tropisk palme planter

February 28

Tropisk palme planter

Palmer er hårdføre tropiske planter med meget lang levetid. Palms passende for hjemmet haver kan variere fra 6 fod for kortere sorter til træer 20 fod og højere. Deres blade er fan-lignende og ofte spredes meget bredt. Disse lav vedligeholdelse planter tilføje en tropisk ø føler til enhver have og får meget opmærksomhed fra dine gæster.

Beliggenhed

Mindre sorter kan tjene som potteplanter, men skal anbringes i nærheden af et vindue, så at rigelige solskin kan suge anlægget. Udendørs træer bør plantes i fuld sol, da denne tropiske plante er brugt til høj temperatur klimaer.

Sago Palm

Sago palm er faktisk en del af familien Cycadaceae men er mærket en palme på grund af dens udseende. Denne plante har bregne-lignende blade, og kan variere i højde fra 4 til 6 fod for kortere sorter til så meget som 20 fod for store sorter. Håndfladen er yderst nemme at passe og tåler frost. Den vokser meget langsomt, men dens levetid er hundredvis af år.

Selv om smukke og lav vedligeholdelse, er planten meget giftige for mennesker og dyr ved indtagelse. Det skal blive passet med forsigtighed.

Flaske Palm

Flaske palm er en populær palm plante, især i staten Florida. Det er hjemmehørende i de Mascarene øer i det Indiske Ocean. Palm får sit navn fra sin flaske-formede grå kuffert. Ifølge Floridapalmtrees.com, planten har 140 brochurer arrangeret i to opadgående peger rækker. Bladene kan vokse op til 9 fod og foldere nå 2 fødder. Selv om det er langsomt voksende, kan palm nå til 20 fod.

Flaske palm producerer hvide blomster, der modnes til blackberry-lignende frugter om 1 tomme i længden. Frugten indeholder frø.

Middelhavet Fan

Middelhavet fan palme er trekantede, vifteformede blade, der varierer i farve fra blå til grøn og gul. Træet har flere kufferter, der omgiver hovedstammen og kan vokse til 15 fødder i højde. Bladene er ret store og er arrangeret i et symmetrisk cirkel, der kan være så meget som 8 til 10 fod bred. Med de mange kufferter og storslåede højde er Middelhavet ventilatoren en slående række palm.

Der er også dværg sorter af denne palme som kun vokser til 5 fødder, og er derfor populære i hjemmet haver. Vækstrate er ganske langsomt.

Foxtail Palm

Foxtail palm stammer i Australien og er en blomstrende palm. Det er stedsegrønne blade og vokser rød frugt, gør palm en farverig tilføjelse til ethvert landskab. Det kan være plantet alene eller i store grupper og kan dyrkes indendørs, udendørs eller i potter. Bladene kan vokse op til 15 til 20 fod, og håndfladen skal være fordelt ud i overensstemmelse hermed.

Disse palms er kendt for at tolerere mange vejrforhold, hvilket gør dem en stor tilføjelse i nærheden af en strand hjem hvor salt-spray og vinden er høj.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com