Tropiske børnehave temaer

December 18

Tropiske børnehave temaer

Du kan gøre din børnehave i en sjov og farverige tropiske paradis for din baby. For tropisk børnehave er temaer, udstoppede dyr, palm tree og lyse farver et must. Du kan finde stencils online maleri dyr eller planter på væggene. Tropisk tema planteskoler er godt for lille drenge eller piger. Prøv en hawaiiansk, jungle eller stranden børnehave tema eller mix og match til din egen unikke skabelse.

Hawaiian

Drej din børnehave i en miniature Hawaii med tikis og masser af palmetræer. Hawaiian dekorationer er billige og kan bruges på mange måder. Græs hula nederdele og plast leis arbejder som vindue behandlinger eller vægdekorationer. Bruge part lys til at give supplerende rumbelysning og farve. Male tropiske dyr og fisk på væggene eller fylder rummet med udstoppede dyr som delfiner og papegøjer. Bygge eller købe en tiki bar til at bruge som en skiftende station eller opbevaringsskab. Gøre dit barns værelse en permanent Hawaiian luau for en tropisk atmosfære.

Beach

Du behøver ikke at udfylde børnehave med sand til at få den tropiske fornemmelse af en strand i hjemmet. Surfbrætter, plast skovle og parasoller vil arbejde som dekorationer og visuelle stimuli til din baby. Male et vægmaleri af surfere ridning store bølger eller en ocean solnedgang. Hænge solbriller eller badebolde fra loftet for baby til at se på. Du kan endda halveret en kano og gøre en krybbe ud af det. Sætte en høj livredder stol ved siden af krybbe for disse nætter, når din baby ikke kan sover så du kan se ham på nært hold. Sætte i akvariet med farverige tropiske fisk til at holde din baby selskab om natten og at berolige hende til at sove.

Junglen/regnskoven

En jungle eller regnskoven tema fungerer fint for en børnehave. Hænge kunstige vinstokke på tværs af lokalet og har legetøj aber hængende fra dem. Gøre en safari jeep krybbe eller bambus seng. Regnskov og junglen er fuld af farverige og eksotiske skabninger, så dækker rum i frøer, fugle, slanger, tigre og aber at få følelsen af tropiske. Købe en CD med beroligende tropiske lyde for at hjælpe din baby sove i den tropiske børnehave.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com