Tropiske Decor ideer

December 3

Tropiske decor tilføjer en luftig, naturlige følelse til dit hjem interiør og stil til sin udvendige rum. Det bedste aspekt af tropiske decor er det nemt og billigt. Det virker vidundere på et dæk, terrasse, haven eller veranda, udendørs rum farve og visuelle pop. Hvis du ønsker at gøre en fuld hjem redesign i en tropisk tema, begynde med arkitektoniske elementer, der bifalder lys og så investere i nogle vigtige møbler stykker til at bære idé.

Paletten

En tropisk palet fremhæver naturlige materialer og finish. Træ og træprodukter toner er den foretrukne kulisse for accent stykker i foråret grønne, mango orange, solrige gule, dyb grøn, levende røde og ocean blue. Pasteller og sorte er ikke så almindeligt som jordfarver, så holde bjælker udsatte, trægulve afdækket og arkitektoniske detaljer ufærdige. Tekstiler er ofte i hvid, offwhite eller lyse jordfarver, tillader naturligt lys at komme ind gennem vinduer og bevæge sig gennem rummet.

Stilarter

Tropiske Decor har forskellige fortolkninger. Der er Hawaiian look med dristige farver og naturlige elementer. Der er det kitschede Tiki tema, med forkerte loppemarked møbler i Flet og rattan og væggene dekoreret med masker og totem. Så er der tropisk minimalisme, en udvækst af bevægelsen "grønne" design, der er udstyret med bambus gulvmåtter, integration af natur i de hjem interiør, åbne grundplaner, skånsomme materialer, udsigt over haven og landskabet og fed markeringsfarver.

Møbler og tilbehør

Gå festlige med din tropisk tema. Sat op en rattan ramme sofa med puder trykt i blomster og banan blade. I soveværelset får en almindelig seng en tropisk opdatering med et insektnet som en baldakin og sengetøj trykt i lyse persimmon eller blad grøn. Træ kabinetter, nicher og hylder ser bedst ud i medium til lyse toner. Tilføj tekstur og dimension med bambus pæle, retro Tiki print stof, rattan måtter eller et vægmaleri af en tropisk regnskov scene.

Bringe i naturen med skærme af søgræs, skaller, bananblade og koral. Hænge bladgrøntsager grønne planter i nærheden af døre og vinduer og plante lyse blomster inden for visning af panoramavinduer. Prøv part lys og papir lanterner til indendørs muligheder for belysning, og Tiki fakler eller en brand pit for udendørs underholdende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com