Tropiske planter på udkig værftet

August 25

Tropiske planter på udkig værftet

Landskabspleje kan tilføje betydelig værdi til dit hjem, op til 11 procent ifølge en 2007 rapport i penge magasinet. En landskabspleje tendens, der har fanget ud over de varmeste områder er de tropiske haven design. Præget af frodig, fed, farverige blade og varieret teksturer, en tropisk tager god planlægning, omhyggelig plante udvalg at matche din klima og korrekt brug af containere, som kan blive bragt indendørs i sommers ende.

Rhododendron/Azalea

Rhododendron (og deres fætter Azalea) vil vokse i sol og skygge så langt nord som New England. De foretrækker veldrænet, rige jord og moderat vanding. Rhododendron, med skinnende brede blade og Azalea, med deres små, kompakte blade har en farvepalet med lyserøde, hvide og røde farver. Rhododendron varierer i højden fra 4 til 12 fod. Azalea kan variere op til 10 fod i højden.

Pyntegræsser

Plantet som klumper eller baggrunde at sænke voksende beplantninger, kan pyntegræsser tilføje drama til et tropisk landskab. De er hurtigt voksende, godt i let sur jord og kræver lidt pleje eller vand. Sorter såsom sort mondo gøre godt i delvis skygge, voksende 6 til 12 inches. Derimod vokser hardy sammenklumpning bambus fra 4 til langt over 50 fod. Bambus foretrækker sol til halvskygge; lidt pleje eller vand er nødvendig.

Bregner

Bregner forbedre en tropisk atmosfære med en lav, delikat, flagrende og frodige vækst. Bregner, som foretrækker delvis til fuld skygge og en rig, fugtig jord, er ofte kombineret med Rhododendron på grund af blandingen af tekstur og højde. Osmunda cinnamomea (kanel Fern) vokser 2 til 4 fod høj med fingre grønne blade og center blomster (blade) af en rig kanel farve. Maidenhead bregner vokser til 2 fødder og har en flagrende, luftige blade. De kan tåle fuld sol, hvis holdes fugtig.

Ny Guinea Impatiens

Ny Guinea impatiens, med store blomster (2 inches i diameter) i farver fra hvid til lilla og lange smalle blade grøn, lilla eller bronze er mere sol tolerant end andre impatiens sorter. Dette er en kompakt etårig plante, med grene vokser til ca 12 til 24 inches af sæsonens afslutning. Holde fugtig og bruge en langsom frigivelse gødning.

Hibiscus

Hardy Hibiscus vil tolerere lavere temperaturer (til minus 30 grader F) Hvornår godt mulched for vinteren. Disse planter har de samme store duftende blomster som deres tropiske version. De kræver god dræning, fuld sol, masser af næringsstoffer, og moderat vanding. Disse planter vokser fra 3 til 10 fod.

Tropiske Hibiscus kan plantes i containere og flyttet indendørs når truslen om frost opstår. Brug en lys, jord-fri blanding af vermiculit, sphagnum og bark for god dræning. Langsomt vænne plante til den solrige placering. Beskære til ønskede højde hele sæsonen: Hibiscus kan vokse til 3 10 fod.

Yucca

Adams nål, en bred vifte af Yucca planter, har en masse base med lange, stive, tornede blade klump. I forsommeren vokse hvid klokke formet blomster på en stilk fra midten af planten. De kan vokse i højden fra 3 til 15 fod, fra 3 fod klumper. Foretrækker fuld sol, moderat vand og sure jord, bruges Yucca til at give kontrast til blødere, afrundet Bladplanter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com