Tropiske udsmykning Tips til en lille kvist

December 8

Tropiske udsmykning Tips til en lille kvist

En lille kvist gør dobbelt told når du dekorere det til en tropisk oase. Uanset om du bruger det primært som et sted for dig at trække sig tilbage eller som et soveværelse, vælge en tropisk tema med farver, der passer til din æstetiske design. Accessorize med varer, der fortsat tema, som du sætter prikken over i'et til din loftsværelse.

Temaer amd farver

En muslingeskal tema, med farver af pearl, soft pink, cremet hvid og lys tan, giver en blød, romantisk og tropiske føler til rum, mens en turkis blå, coral, fuchsia og brown bringe en pulserende caribisk tropiske udseende. En dyb midnat blå og sølv giver en formel tropisk ser af en natlig havet, mens en orange, lys grøn, dybe skov grønne, fuchsia, lyse gule og vanille hvid bringer i temaet tropiske fauna.

Ulige vinkler/kviste

Glas hylder bracket fra én dormer til andre fangsten vindue lys, fri gulvplads og give en illusion af flydende tropiske planter. Forskellige mellemstore glas vaser indeholder frodige tropiske blade sidder på hylden og dryp over det, mens flere mosaik-farvede glas drømmer fangere med en tropisk motiv skyde farvede lysmønstre mod væggene. En muslinge samling blander sig med en af havets glas i et glas fishbowl på en anden glasplade skrinlægge placeret på ulige-vinkel dormer.

Møbler

Mellem to kviste tjener en polstret drømmeseng i en tropisk print et dobbelt formål. Sofa af dagen for at se tv fra et vægbeslag og som en gæsteseng om natten. En runde bambus Tøjvask beholder rummer en tropisk ark og Talsmanden set endnu fordobler som et sidebord med et stykke for stykke ovenfor. En indbygget forfængelighed tabel eller kontor skrivebord med computer oprette sidder mellem andre kviste eller mod den lange mur af rummet.

Tilbehør

Sand-støbt fotorammer blandes med flip-flop fotorammer, bambus orlov fotorammer og shell-cast fotorammer, holde favorit skud af dig med venner og familie. Én stor seascape, opdelt i tre separate lærreder, hænge på lange væggen, mens en række spejl fliser, placeret overfor et af vinduerne, afspejler solen og farvet glas design. En ocean lyd maskinen sidder på skrivebordet med et vækkeur med en palm tree ansigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com