Tropiske udsmykning Tips til små soveværelser i kviste

April 19

Tropiske udsmykning Tips til små soveværelser i kviste

En kvist giver en fremragende mulighed for at designe en tropisk oase i et lille soveværelse. Omfavne den mærkelige vinkler og små rum en kvist indeholder som du replikerer en tropisk scene inde i dit værelse. Husk at holde proportionerne af møblerne lig med rum inde i rummet for den mest tiltalende design.

Møbler

Udnytte de underlige vinkler i rummet, som du placerer en rattan seng mellem kviste og tilføje hylderne over sengen til at holde emner såsom hav-shell læselampe eller fotorammer muslingeskaller, papegøjer eller ocean temaer.

Bygge bogreoler eller skrivebord mellem kviste og lav-vinkel vægge, og anvende en græs klud på kanterne for at bringe i en tropisk atmosfære. Placer mindre rattan eller bambus kister langs den vinklede dele af rummet og holde møbler fra åbne døre til at øge følelsen af rummet.

Farver

Male værelset en tropisk farve, som pearl-pink en shell, blød tan i sandet eller hav-skum grøn af havet. Male små ocean scener eller stencil frodige palmer på de ulige-formet vægge og tilføje en hylder til at holde frodige grønne planter eller stykker af koraller. Kjole i sengen med en blød hav-shell mønster eller en mere levende af palmer mod havet.

Tekstiler

Drapere myg netting omkring hovedet af sengen og knytte den til siderne af sengen med en streng af små muslingeskaller. Anbring rattan nuancer i vinduerne og hænge en trykt tropiske stof som et gardin over på et stykke drivtømmer. Dække lampeskærme med en tropisk mønster stof, mat billeder i fotorammer med det samme materiale og slut af med et par af pyntepuder til sengen. Lim en græs nederdel til enderne af en tabel og omkring en gammel spejl.

Diverse

Hænge en hængekøje fra én dormer til den anden at dagdrømme i eller læse en bog. Eller sætte en lille plads til at bruge som du hænge et reb gynge stol fra loft i stedet for en faktisk stol. Dekorere væggene med udskrifter af caribiske scener eller laver en collage på en af tabellerne rattan og placere klart glas over det. Bringe i bambus fans til væggen, skifte ud knivene på loft fan til bambus og tilføje lyskontakter, der med en sea shell eller palm tree design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com