Troy Bilt plæneklipper reparation

October 30

Troy Bilt plæneklipper reparation

Mange plæneklipper problemer er repareret ved hjælp af Troy Bilt instruktionsbogen. Før du starter, sikre flere trin din sikkerhed. Sørg for, at plæneklipperen kører ikke og alle dele, især blade, er stoppet. Afbryde spark plug wire og jorden det mod motoren, så at det ikke starter ved et uheld. Bære beskyttelsesbriller beskytter dine øjne.

Beslaglagte motor

En motor kan gribe når der er ingen olie i krumtaphuset. Hvis du ikke kan trække start ledningen eller motoren vil ikke vende over, kunne det være problemet. Kontroller olien. Hvis krumtaphuset er tom, prøve sprøjtning en penetrant ind i cylinderen gennem tændrøret hul og se hvis der løsner de beslaglagte stempel. Hvis dette ikke virker, motoren har brug for større reparationer fra en mekaniker.

Motoren banker

Din motor kan banke hvis stemplet kontakter kulstof aflejringer i forbrændingskammeret. Fjern topstykket og rengør kulstof. Reparere toppakning før remontering. En løs svinghjul forårsager også banke. Sørg for svinghjul nøglen og møtrik er stramt sikret. Brændstof med en oktantallet er for lavt til din motor også forårsager banke. Tjek din instruktionsbog til den korrekte oktan niveau brændstof til din Troy Bilt plæneklipper.

Brændstof linje

En blokeret brændstof linje holder motoren i at starte eller forårsager sig hen til opstille uforudsigeligt. Inspicere linjen brændstof og renses om nødvendigt. Fjern ventilen. Når du er færdig, dræne brændstof tank og karburator og fyld tanken med ren brændstof.

Røg

En lille mængde af blå røg er ikke usædvanligt at se i en to-takts, Troy Bilt plæneklipper, men hvis du ser en masse af blå røg, Juster olie til brændstofblanding forholdet, fordi der er for meget olie. Du bør aldrig se blå røg i udstødningen af en fire-takts motor. Hvis du gør, så olie er sivet ind i forbrændingskammeret eller karburatoren, eller du brugte en to-takts motoren brændstofblanding. Brug en pensel eller klud, og en flydende karburator renere at rengøre olie lækager. Tilstedeværelsen af sort røg i udstødningen angiver, at luft-brændstof blanding også rig. Inspicere chokeren. Hvis den er åben hele vejen, så er karburatoren problemet.

Karburator og Sparkplugs

Karburatorer og sparkplugs forårsager flere problemer. Hvis din Troy Bilt plæneklipper tomgang dårligt, sparkplug kan blive tilstoppet med olie, gas og forbrændingsprodukter rester, eller sparkplug kan være defekt eller skal hullet reset. Kontroller afstanden til en sparkplug gauge og nulstille det til.030 tommer, hvis nødvendigt. Ren sparkplug med en stålbørste. Nulstille hullet, hvis din plæneklipper tøver ved høj hastighed.

Kniven

En løs eller ubalanceret kniven kan forårsage din Troy Bilt plæneklipper til at vibrere. Stramning blade og adapter og sørge for klingen er velafbalanceret korrigerer dette problem. Hvis klingen er bøjet, skal det udskiftes. Hvis din plæneklipper plejer muld eller producerer en ujævn cut, kniven er kedelig og behov skarphed eller udskiftning. Rengøring græs og andet snavs ud på undervognen hjælper også.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com