Troy Bilt ridning plæneklipperen bælte udskiftning

February 16

Troy Bilt græsplæne traktorer bruge et bælte til at overføre energi fra motor til at drive vinger på plæneklipperen. Bæltet løber fra forsiden af maskinen og omkring remskiver oven på plæneklipperen dæk. Bælterne i sidste ende bære fra alder og brug. En krakket bælte reducerer motorens effektivitet og kan forårsage unødvendige slid remskiver og motor. Husejere bør erstatte en slidte bælte før den bryder, forlader dem og plæneklipperen med noget sted at gå.

Vedligeholdelse

Troy Bilt plæneklipperen har en vedligeholdelsesplan, der skal følges for at sikre optimal bælte ydeevne. Husejere bør undersøge bæltet efter hver, kontrol af at den er stram og ikke beskadiget af vragrester i gården. Bælter bør strammes eller erstattet i begyndelsen eller slutningen af hver sæson.

Routing

Bæltet løber fra forsiden af maskinen rundt flere remskiver. Specifikke bælte routing adskiller sig blandt Troy Bilt plæneklipperen modeller og størrelser. Før du udskifter bæltet, bør ejere tjek instruktionsbogen, eller tage et digital billede af bælte ruten før du fjerner det fra enheden, for at gøre visse de rute den nye bælte omkring remskiver korrekt.

Sikkerhed

Korrekte sikkerhedsforanstaltninger skal tages før du fjerner bæltet fra maskinen. Maskinen skal være sat til neutral og placeret på en flad overflade. Transmissionen skal derefter placeres i parken og nødbremsen engageret. Dette forhindrer enheden fra rullende mens der arbejdes på. At fjerne tændrøret forhindrer motoren i at starte, mens bæltet er ved at blive ændret.

Fjernelse og udskiftning

En gang i plæneklipperen dæk er blevet sænket til den laveste indstilling, kan det være nødvendigt på nogle plæneklipperen modeller til at fjerne fender, før du fortsætter. Fjernelse af selen er et spørgsmål om at dreje plæneklipperen hjul til venstre, løsne låsemøtrik på linket træk samt nødder for bælte guider og trække bælte fra stien. Den nye bælte er installeret i den samme retning og alle guider strammet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com