Tryk & Gravity toiletter

May 3

Tryk & Gravity toiletter

Der findes flere typer af toiletter til dit badeværelse. De fleste er designet til at være energieffektive og at spare på vandet. To hovedtyper, tyngdekraft og trykisoleret toiletter, er almindeligt anvendt i kommercielle og private badeværelser. De ligner hinanden, idet de begge bruger en tank og skål system og de kan både være lav-flow til at spare på vandet, men de fungerer forskelligt.

Gravity toiletter

Gravity toiletter, Anvend som navnet antyder, tyngdekraften til at fjerne affald fra skålen. De er den mest almindelige type af toilet findes i boliger badeværelser. De arbejder med et håndtag, rødmen mekanisme, der løfter en kæde, der er knyttet til en prop inde i tanken. Dette åbner den toilet flush ventil, der forårsager vandet i tanken og skålen til tom. Frisk tank vand afløb i toiletkummen, at skabe en sifon handling, der trækker affaldet ned i den affald drain. Inde i tanken, float sænker med vandet og dette tændes en udfylde ventil, som fylder tanken med nyt vand.

Trykisoleret toiletter

Trykisoleret toiletter er typisk installeret i kommercielle badeværelser som restauranter og kontorbygninger, men bruges også i nogle boliger badeværelser. Denne type af toilet bruger lufttryk til at skubbe affald fra skålen. Trykisoleret toilet systemer bruger en flush håndtag så godt, men som fartøj inde tank afløb, diffuseres luft, når skålen fyldes med vand. Dette pres komprimerer den fanget luft og skubber vandet i en skål, som igen styrker den affald ud.

Vigtige forskelle

Med en tyngdekraft toilet, er affaldet trukket ud af skålen ved hjælp af tyngdekraften. Trykisoleret toilettet skubber affaldet ud i stedet. De bruger forskellige tank og skål systemer, hvilket betyder, at du ikke kunne erstatte en tyngdekraft tank med en trykisoleret og vice versa. Gravity toiletter kræver omkring 10 til 15 pounds per kvadrattomme, eller psi, pres for at fungere korrekt. Trykisoleret toiletter kræver mindst 25 psi pres til at fungere.

Fordele og ulemper

Gravity toiletter er billig i forhold til trykisoleret toiletter og du kan ofte erstatte denne type toilet dig selv hvis det er nødvendigt. Dog i områder som indkøbscentre, hvor forbruget er højt, klarer gravity toiletter ikke sig godt. De er bedre egnet til lav til medium brug som boliger badeværelser. Trykisoleret toiletter er en kombination af tyngdekraften og flush ventil toiletter og er beregnet til højere brug situationer. De kan være ganske højt, når rødmen, men producenterne har udviklet roligere modeller for at løse dette problem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com