Trykkoger alternativer

September 30

Trykkoger alternativer

Trykkogere er en handy lille apparat, der har flere funktioner i køkkenet. Enheden pressurizes damp til at tilberede maden hurtigere end mange andre tilberedningsmetoder. En trykkoger kan bruges til at udarbejde hurtige måltider, lave mad korn og bønner og kan føde til opbevaring. Mens trykkogere er nyttige, kan højt tryk og varme damp udgøre en fare. Der er andre stykker af køkkenudstyr, som kan udfylde trykkoger funktioner.

One-Pot måltider

Næsten ethvert måltid, du vil forberede i en trykkoger kan være kogt i en langsom komfur, og vice versa. Den væsentligste forskel er tid. En stegt oksekød middag kan tage en time i en trykkoger, men tager otte timer i en langsom komfur; men den aktive forberedelsestid er omkring det samme. Hvis du vil bruge en langsom komfur som et alternativ til pres madlavning, skulle man forberede fødevarer til madlavning i morgen at have en klar-til-mølle måltid ved spisetid.

Ris

En trykkoger kan give perfekt kogte ris og andre tørrede korn i løbet af få minutter, men der er mange måder at lave mad korn uden pres. Ris kommer ud lige så bløde og møre, når kogt på en kogeplade. Skyl ris før madlavning lige som du ønsker for trykkoger forberedelse, og Brug metoden absorption og en tung gryde. Nøglen til at holde damp fanget inde i puljen er en sikker montering låg; Det er hvad gør trykkoger ris kommer perfekt. Læg et viskestykke under låg til at forsegle puljen, når madlavning ris på området.

Canning

Trykkogere sikre en sikker forarbejdningsprocessen, fordi den forseglede fartøj sikrer høje temperaturer og ingen bakterier. Folk har konservering i årevis uden pres ved hjælp af kogende vand. Til denne metode bruger du en gryde og wire rack. Når krukker er udfyldt og klar til at blive beseglet, placere dem på en rist i en gryde fyldt med vand. Lægge låg på gryden og bring vandet i rullende kog. Gange varierer baseret på konserves opskrifter, men når processen er fuldført, jar låg vil være forseglet.

Bønner

Trykkogere kan koge tørrede bønner uden overnatning iblødsætning, at gøre processen hurtigere end traditionelle metoder. Uden for hastigheden er der ingen reel forskel i tekstur eller smag af bønner kogt i en trykkoger eller et andet fartøj. En hurtig metode til madlavning bønner på et komfur bruger en opvarmet blød. I stedet for opblødning i koldt vand i seks eller flere timer, sættetid tørrede bønner i koldt vand i en bestand gryde som du sætter det i kog. Fjern gryden fra varmen og lad bønnerne lægges i blød i en time, og afløb og koge som din opskrift kræver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com