Tumlede marmor Backsplash ideer

July 29

Tumlede marmor Backsplash ideer

Tumlede marmor fliser er et populært valg, når det kommer til rustik eller gammeldags backsplash ideer. Marmor er bogstaveligt talt tumlede for at skabe en slidt og ujævn overflade til en gammeldags stil. Tumlede marmor fliser er så alsidig som enhver keramiske fliser og kan bruges til almindeligt, mønstret eller vægmaleri design. Den eneste ulempe ved de porøse marmor er, at det kræver en fugemasse færdig efter installation.

Akvatisk Backsplash ideer

Give dit køkken eller badeværelse en akvatisk udseende ved hjælp af tumlede marmor fliser i forskellige nuancer af blå. Brug aqua blå, marine blå, baby blå, falmede blå og lys blå stykker til at oprette backsplash. Installere de lille, rektangel fliser i et tilfældigt mønster. Hvis backsplash er i køkkenet, tilføje en akvatisk vægmaleri over komfuret. Bruge en fisk-mønstrede vægmaleri med en vandig baggrund eller en sejlbåd vægmaleri med vand og himmel baggrund.

Fed Backsplash ideer

Kombiner brudt sort, hvid og rød tumlede marmor fliser for at skabe en fed backsplash til et køkken eller badeværelse. Installere den knækkede stykker af fliser i et tilfældigt mønster med fløde injektionsmørtel til at oprette backsplash. Linje top og bund af området backsplash med tynde, afrundede, sølv, metal fælge.

Land Backsplash ideer

Brug skiftende lys blå, hvid og gul tumlede marmor fliser for at skabe et bondehus-stil backsplash til et køkken eller badeværelse. Installere de medium firkantede fliser i en blå-hvid-blå-gul mønster. Kant i toppen og bunden af backsplash i bittesmå, rektangel, kobolt blå fliser. Tilføje en lille, firkantet, kobolt blå kontur, tumlede marmor flise vægmaleri af solsikker bag ovnen eller vasken.

Floral Backsplash ideer

Oprette en fancy, blomster, køkken backsplash med almindelig tumlede marmor fliser omkring tællerne og vægmaleri fliser bag ovnen. Kant i bunden af backsplash med små, rektangel, skov grønne fliser. Bruge store, firkantede, jade grøn fliser til at oprette backsplash omkring tælleren og bag ovnen. Bruge skoven grønne fliser for at skitsere en stor firkant på væggen bag ovnen. Udfylde pladsen med en tumlede marmor flise vægmaleri, skildrer et felt af krydderurt under en blå himmel.

Simpel Backsplash ideer

Installere plain, firkantede, tumlede marmor fliser bag tællere og komfur til en simpel backsplash design. Holde flise farve på den kedelig side, såsom tan, beige eller taupe. Hvis du vil have noget lidt mindre neutral, skabe en subtil mønster med skiftevis hvide og neutral-farvet marmor fliser.

Toscanske Backsplash ideer

Ved hjælp af tumlede marmor er et ideelt valg for en toscansk stil backsplash. Installere små, firkantede, terra-cotta farvet tumlede marmor fliser for at skabe den grundlæggende køkken backsplash. Lad en stor, høj rektangel området tomt i midten af væggen bag ovnen. Installere en grapevine-kantet, blomst og frugt flise vægmaleri i det tomme område.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com