Tungen & Groove Pine vs Gran

March 2

Tunge og groove forsamling er standard i dagens fremstilling af trægulve. Træ, er et produkt af naturen, varierer meget i holdbarhed og gennemførlighed, afhængigt af egenskaberne for de enkelte træer. Fyr og Gran gulve begge kommer fra aromatiske stedsegrønne nåletræer træer, og begge er tilgængelige i fjer og not gulv planker. Ud over et par ligheder har fyr og Gran også nogle forskelle.

Holdbarhed

Både fyr og Gran er nåletræ, og hverken en vil holde så godt under tung trafik som hårdttræ som eg og ahorn. Pine, men er fælles som gulvbelægning fordi det er stadig velegnet til formålet, og det er billigere end hårdttræ sorter. Gran er mindre udbredt, og Steve Thomas, væld af "This Old House" magasin, føles det "ikke ville holde op godt på gulvet."

Visuel appel

Udseendet af en pine gulv vil variere med grade af træ. Top-grade pine er lys creme eller guld i farve med en åben korn og kun et par små knaster. Rustik pine kvaliteter, dog kan funktionen talrige store knob og bølget korn forskelle. Gran er også en åben korn, og det er lysere i farven end fyrretræ. Nogle Gran sorter er næsten hvid farve.

Bearbejdelighed

Med tunge og groove evne, vil du kun opskæring af træ planker passer til kanten af rummet. Scribing planker, som indebærer at skære detaljerede konfigurationer til at passe planker omkring kabinet eller trappe konfigurationer, er lettere med pine, end det er med Gran. Fyr nedskæringer gnidningsløst, men Gran er fiber og elastisk, gør ren detaljeret skærer sværere at nå.

Efterbehandling krav

Du kan købe pine eller fikse tunge og groove planker med en finish, der allerede anvendes. Hvis dette er tilfældet, når de er installeret, er du færdig. Hvis træet er ufærdige, du kan plette enten træ en mørkere nuance, men pine kræver anvendelse af en slibning sealer, som sæler høj harpiks indholdet i træet og giver mulighed for pine at absorbere træ pletten jævnt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com