Tungen & Groove White Pine køkkenskabe ideer

December 1

Køkkenskabe med et lidt rustikt udseende men ingen af træets potentielt mørke eller triste overtoner, overveje, tunge og groove kabinetter lavet af white pine. Brugt til byggeri og trim arbejde, white pine fungerer godt for kabinetter. Dens lys farve skaber en luftige og behagelige atmosfære i køkkenet. Tunge og groove konstruktion giver skabene et strejf af raffinement.

Klassiske tungen-og-Groove

For traditionelle tunge og groove frysere, skal du bruge en router til at skære tunge og groove kanter i en serie af smalle white pine paneler. Passe de enkelte paneler til at dække en overflade område af din ønskede skab dør. For en mere sofistikeret effekt, skære brædderne på en diagonal eller mesh dem sammen i et sildebensmønster. For en mindre intensiv projekt, blot købe smalle brædder af tunge og groove white pine, som ofte benyttes til gulve. Når du beregner hvor mange bestyrelser vil dække dit kabinet, Sørg for at måle hver bord uden at medregne bredden af dens udvidede tungen. Undgå at skære nogen af bestyrelser ned til meget snævre dimensioner. Hvis du opdager, at du vil kræve lidt mere end en række bestyrelser, som fem fuld boards plus 1/2 tommer af bestyrelsen for sjette bruge fire hele bestyrelser og skære ned to flere bestyrelser til de nødvendige bredder.

Panelet dørene

Tunge og groove konstruktion kan også bruges til at gøre smuk white pine "panelet dørene." Disse skabslåger har en enkel plan flade omkranset af et lidt tykkere ramme for en attraktiv relief effekt. For at konstruere disse døre, kan du enten bruge en enkelt fast bord eller en serie af joinforbundne fjer og not brædder. I begge tilfælde, Sørg for at denne inderste stykke er lidt mindre end den samlede ønskede størrelse af skab døren. Skære tunge og groove kant langs omkredsen af den inderste stykke og langs hver af fire ramme stykker. Derudover gøre tunge og groove fuger langs de diagonale nedskæringer hvor fire ramme stykker vil passe sammen.

Tunge og Groove opdatering

Mange husejere med rustikke knudrede pine kabinetter søger måder at opdatere og frisk deres køkkener. Skifte fra knudrede pine til hvide fyr gør en betydelig forskel og er forholdsvis enkel. Bruge tunge og groove konstruktionsteknikker til at bygge nye beklædninger for hver af dine skabslåger. Som white pine går godt med sprød hvid, simpelthen male knudrede pine overflader mellem skabslåger i en tiltalende hvid eller creme. Mens du har de gamle skabslåger off deres hængsler, anbringe det øverste lag af white pine. Som fælles bærer ingen yderligere belastning end white pine vægten, kan du vælge for at bruge simple søm, skruer eller endda trælim.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com