Turbine vs elektrisk Attic Fans

August 19

Turbine vs elektrisk Attic Fans

Mange typer af fans og fan teknologi findes, fra bil motor fans til computer fans til vinduet fans. Mange af disse produkter og teknologier overlapper og krydser hinanden i anvendelsen og design. Med henblik herpå, vindmøller og elektriske loftet fans er væsentligt forskellige i grundlæggende måder - de er forskellige typer af teknologi, med forskellige formål og anvendelser. Trods disse grundlæggende forskelle, nogle programmer til turbine produkter overlapper med elektrisk loft fan applikationer og kan fremprovokere forvirring.

Vindmøller

Ordet "møllen" kan henvise til en række ting. Teknisk, en turbine udgør en roterende motor aktiveret af bevægelse af en slags væske, som luft eller vand. Typisk aktiveres interaktion mellem en væske og fremspringende spindler, såsom Turbineblade, motoren. For eksempel, give vindmøller, undertiden omtales som "vindmøller," et eksempel på en vind-aktiveret turbinemotor. Vindmøller som dem der findes i de store vidder generere elektricitet gennem vindkraft. Undervands turbiner kan generere vandkraft.

Elektrisk Attic Fans

Elektrisk loftet fans hjælpe holde hjem cool af cirkulerende varm luft ud af loftsrum rum. Disse fans sidder i loftet i en kvist og åbne på taget. Elektrisk loftet fans fans arbejde som udstødningssystemer, fjerne alle den varme luft indsamling i lofter ved at blæse det igennem taget og i miljøet. Covers som små kupler eller cylindre sidde over elektriske loftet fans til at forhindre elementer som regn og sne i at indtaste en hjem gennem disse fans.

Turbiner vs elektrisk Attic Fans

Mest indlysende, elektriske loftet fans er fans vindmøller er motorer. Den tidligere tjener som udstødningssystemer til loftsrum rum, at hjælpe opretholde kølige temperaturer i indendørs miljøer. Sidstnævnte skabe roterende bevægelse og kan generere energi. Nogle fans, turbine findes. Disse fans bruger vind til at generere den elektricitet er nødvendig for at køre enheden. Turbine fans udgør en slags elektrisk loft fan hvis placeret i en kvist, selv om de adskiller sig fra standard elektriske ventilatorer ved at skabe deres egen energi.

Tag vindmøller vs elektrisk Attic Fans

Tag vindmøller kan meget ligne elektriske loftet fans. Disse vindmøller rager fra tagene i cylindrisk eller ellers runde former, ofte antager lignende konturer til de beskyttende dækker placeret på tag fans. Tag vindmøller udgør middel til at generere elektricitet til et hjem ved at udnytte kraften i vinden. Hvis et hjem indeholder både elektriske loftet fans og tag vindmøller, kan tag vindmøller generere den elektricitet er nødvendig for at køre fans.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com